Nederlander Marwan Kenzari gecast in 'Ben-Hur'-remake

Hij heeft een grote rol gekregen.

De Nederlandse acteur Marwan Kenzari, die recent te zien was in misdaadfilm Wolf, heeft een grote rol bemachtigd in de remake van Ben-Hur. De film zal door Timur Bekmambetov geregisseerd worden en Kenzari zal te zien zijn naast niet bepaald de minste acteurs.

Zo worden rollen gespeeld door Toby Kebbell, Jack Huston en Morgan Freeman. Kenzari mag in de film de rol van Druses spelen. Hij is een Romeinse kapitein die Messala helpt bij het verraad van Ben-Hur.

Ben-Hur vertelt het verhaal van de vrienden Judah Ben-Hur (Huston), een Joodse prins en Messala, de zoon van een Romeinse belastinginner. Messala (Kebbell) vertrekt voor vijf jaar naar Rome voor een opleiding, en keert met een complete andere instelling. Messala maakt Judah en zijn religie belachelijk, en als tijdens een processie die langs Judahs huis loopt een dakpan per ongeluk valt en de gouverneur raakt, verraadt Messala zijn jeugdvriend. Judah wordt als slaaf verkocht en zijn moeder en zus tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Judah overleeft het, en zweert wraak te zullen nemen. Dat eindigt allemaal in de beroemde wagenrennen.

Vanaf 18 februari 2016 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair