'Star Wars: Episode VII' krijgt officiële titel!

De film heet voortaan Star Wars: The Force Awakens.

Disney en Lucasfilm hebben, na afronding van de opnames, bekend gemaakt wat de titel van J.J. Abrams’ Star Wars: Episode VII is. De officiële titel luidt als volgt: Star Wars: The Force Awakens. Onderaan dit bericht kun je het logo zien dat ook meteen werd vrijgegeven. Het Episode VII-deel is opvallend genoeg weggelaten.

Waar de titel op duidt is niet zeker. In het verleden hebben we geruchten gehad over een speciale rol voor Mark Hamills Luke Skywalker. Zijn personage zou in de film geplaagd worden door extreem grote krachten en zich daarom al jaren niet meer in de republiek vertoond hebben. Hij gelooft namelijk dat hij net als zijn vader, Anakin Skywalker, misbruikt zou kunnen worden vanuit de gedachte goed te doen.

Andere verhalen vertellen dat de film meer over de oorsprong van de mysterieuze Force zal vertellen en dat we de thuisplaneet van de slechteriken, de Sith, zien. Wat het wordt is nog wel even afwachten, want de film draait pas vanaf 18 december 2015 in de bioscoop. Wat vinden jullie van de titel?

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/2081a97.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair