Is dit de titel van een 'Frozen'-sequel?

Disney werkt volgens geruchten al hard aan plannen voor een vervolg op de meest succesvolle animatiefilm ooit.

Disney heeft verschillende domeinnamen geregistreerd voor een nieuwe film, waardoor meerdere kenners denken dat de studio volop bezig is met een vervolg op de animatiehit Frozen.

Volgens Stitch Kingdom registreerde Disney vorige week donderdag meerdere domeinnamen die duiden op een project genaamd Strange Magic. Dit leidde tot de theorie dat Strange Magic wel eens de subtitel van een vervolg op Frozen zou kunnen zijn (ofwel: Frozen: Strange Magic).

Twee personages in de film uit 2013 referen naar prinses Elsa's ijskrachten als 'strange magic' (vreemde magie), wat de hoofdreden is van de speculatie. Disney heeft al laten weten een korte film te maken als spinoff van Frozen, en plant daarnaast een Broadway-musical en heel veel merchandise.

Anderen hebben gesuggereerd dat de domeinnamen wel eens te maken zouden kunnen hebben met Doctor Strange, maar normaal is het zo dat Marvel deze domeinnamen zelf registreert, en niet Disney.

Frozen bleek vorig jaar de meest succesvolle animatiefilm ooit, na wereldwijd 1,3 miljard dollar in het laatje te hebben gebracht.



NieuwsFilm

meest populair