Programma Imagine Limited Edition bekend

Lees meer over de zeven films die in EYE worden vertoond.

Voor het eerst zal een eendaagse Limited Edition worden gehouden van het Imagine Film Festival, namelijk op zaterdag 6 december in EYE met een vertoning van zeven films. Daarvoor is een gevarieerd programma samengesteld, dat loopt van van 10 uur ’s ochtends tot na middernacht. De limited edition start met de Nieuw-Zeelandse mockumentary What We Do In The Shadows waarin ondode huisgenoten zich maar moeilijk kunnen aanpassen aan de moderne tijd. Daarna volgt de science-fiction film I Origins, waarin een wetenschapper niet gelooft in het bovennatuurlijke, maar zijn zoektocht naar de waarheid hem toch op de proef stelt.

Ook komedie staat op het programma, maar dan wel in bloederige vorm met The Voices. Hierin blijkt dat een onhandige fabrieksarbeider (gespeeld door Ryan Reynolds) een onverwachte kant heeft. Het bloederige thema zet zich voort met en opgepoetste versie van Tobe Hoopers horror-klassieker The Texas Chainsaw Massacre uit 1974.

's Avonds volgt de actiefilm In Order of Disappearance met Stellan Skarsgård als meedogenloze killer en aansluitend de thriller Cold in July met Michael C. Hall en Don Johnson.

De Imagine Limited Edition wordt afgesloten met het Zuid-Koreaanse Kundo: Age of the Rampant, waarin een spectaculaire en meeslepende strijd tussen goed en kwaad te zien is vol martial arts.

Kaartjes kunnen vanaf 17 november hier worden besteld.



NieuwsFilm

meest populair