Video

Johnny Depp in nieuwe trailer 'Mortdecai'

Depp in The Pink Panther / Johnny English stijl.

door Bram de Groot op 12.11.2014 om 10:35 in Video
Met rollen van Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor en Olivia Munn heeft de komedie Mortdecai van regisseur David Koepp (Secret Window) voldoende grote namen. Het is ook één van de eerste echte komedies voor Depp, die de rol invult van het hoofdpersonage Charles Mortdecai, een beruchte, excentrieke en klunzige kunsthandelaar. Hij gaat op zoek naar een gestolen schilderij.

Op basis van de eerdere en onderstaande trailers lijkt het erop dat deze film veel wegheeft van de matige actiekomedies The Pink Panther (2006) en Johnny English (2003). Met dit gegeven is het bijzonder interessant om te zien hoe Mortdecai het gaat doen aan de internationale bioscoopkassa's. Aan de andere kant zal de bijdrage van Depp waarschijnlijk voldoende zijn om het budget van $40 miljoen goed te maken.

De verfilming van drie boeken van Kyril Bonfiglioli wordt op 12 februari in de Nederlandse bioscoop verwacht.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Eigenlijk heeft Depp een rol nodig in een 'normale' film. Een actiefilm met een simpele revenge plot a la john wick/taken/edge of darkness of iets dergelijks. Slechterik of goeierik maakt niet uit. Dat zou zo vet uit kunnen pakken.

Porter

Avatar

Pffft, ben zo klaar met Johnny Depp.
Wat een aanfluiting is deze ooit groot acteur geworden zeg.

schrader

Avatar

Two words..

Wannabe comedy

NieuwsFilm