Jai Courtney in gesprek voor 'Suicide Squad'

Het zou gaan om de rol van Deadshot, een vijand van Batman.

Jai Courtney, bekend uit A Good Day to Die Hard en Jack Reacher en binnenkort te zien in Terminator: Genisys, is in gesprek voor een rol in Suicide Squad, de geplande DC Comics-film van regisseur David Ayer. Het zou gaan om de rol van Deadshot, een van de vijanden van Batman.

De meer dan professionele Deadshot, ook wel bekend als Floyd Lawton, is een moordenaar die bijna nooit zijn doel mist. Hij draagt een masker waarmee hij in staat is beter te richten en beschikt daarnaast over een dodelijke verzameling wapens. Het personage heeft in de comics deel uitgemaakt van meerdere versies van de Suicide Squad.

Suicide Squad, met een script van Justin Marks, gaat over een team superschurken die een tweede kans krijgen van de overheid. Het enige nadeel is dat de missie die ze moeten uitvoeren voor veel van hen waarschijnlijk dodelijk zal uitpakken.

Onlangs werd Margot Robbie bevestigd voor de rol van Harley Quinn. Andere gegadigden voor hoofdrollen zijn Ryan Gosling, Tom Hardy, Jesse Eisenberg, Will Smith en Jared Leto. Suicide Squad moet in augustus 2016 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair