Relatie Magneto en Mystique centraal in 'X-Men: Apocalypse'

THR heeft nieuwe informatie over de rampenfilm van Fox.

THR heeft wat korte nieuwe informatie over de aankomende film X-Men: Apocalypse. Volgens het vooraanstaande filmblad zal de film van regisseur Bryan Singer zich niet alleen melden op de verhouding tussen Jennifer Lawrence’s Mystique en Nicholas Hoults Beast. Ook de relatie van Mystique en Michael Fassbenders Magneto zou centraal staan.

”Apocalypse wordt opgebouwd rond Lawrence’s Mystique peronage en Michael Fassbenders Magneto,” valt er te lezen in het blad. ”Een bron die het scenario gezien heeft, zegt dat Fox volledig gebruik maakt van de sterrenkracht van Lawrence en Fassbender, en de romance van Mystique en Magneto centraal stelt.”

Over de film vertelde Simon Kinberg onlangs nog dat deze een echte rampenfilm zal worden. Slechterik Apocalypse is ”krachtiger nog dan Magneto. De schaalgrootte waar we het over hebben, is als een rampenfilm. Op het niveau van films waarin mensen uitsterven. Een beetje zoals Roland Emmerich films maakt. Zoiets heb je nooit eerder gezien in een X-Men film, of welke superheldenfilm dan ook.”

De film gaat op 19 mei 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair