'The Force Awakens' prima ontvangen als titel voor zevende 'Star Wars'-film

Zeer weinig FilmTotaal'ers vinden het maar niets...

De optie die verleden week de meeste stemmen kreeg in de POLL 'Wat vind jij van de titel van Star Wars: Episode VII' is 'Aardig, maar weinig creatief'. Maar liefst 34 procent van de stemmen ging naar deze optie. Dit geeft aan dat er flink wat mensen gematigd positief zijn over de titel van het eerstvolgende deel in de meest historische sci-fi filmfranchise, welke miljoenen fans heeft over de hele wereld.

Toch mag hier niet al teveel waarde aan gegeven worden. Ook de optie 'Top, het heeft alles in zich!' kreeg flink wat stemmen. Zo'n 28 procent van de ruim negenhonderd stemmers lieten weten dat zij de titel juist geweldig vinden. En dan stemden ook nog eens 32 procent van de stemmende FilmTotaal'ers op de optie 'De titel boeit me niet, als de film maar goed is..'

Tellen we hierbij op dat de opties 'Mweh, Disney stelt me nu al teleur.' (4%) en 'Verschrikkelijk!!' (3%) bijzonder weinig stemmen kregen, dan kunnen we concluderen dat Walt Disney en J.J. Abrams een prima titel hebben verzonnen met Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.

Of de titel zijn waarde weet te behouden, beoordelen we vanaf 18 december 2015. Hieronder een fan-made poster:



NieuwsFilm

meest populair