Video

Ontmoet Woede van Pixars 'Inside Out'

De animatiestudio heeft nieuw promotiemateriaal vrijgegeven voor Pete Docters nieuwe film.

door Jim Pedd op 19.11.2014 om 09:13 in Video
Update: We hebben nu ook vier andere posters en nog een teaser video. Als er nog andere video’s worden vrijgegeven, zetten we die uiteraard in dit bericht.

De promotiecampagne voor Pixar-film Inside Out begint langzaam op gang te komen. Na eerder een eerste teaser trailer te hebben gezien, is het nu tijd om de personages te ontmoeten. We hebben al posters van hen allemaal: Verdriet (Phyllis Smith), Vreugde (Amy Poehler), Afschuw (Mindy Kaling), Angst (Bill Hader) en Woede (Lewis Black). Daarnaast hebben we nu video’s van Verdriet, Woede en Afschuw.In de film moeten de vijf emoties van het elfjarige meisje Riley (Kaitlyn Dias) samenwerken als Riley en haar ouders naar San Francisco verhuizen en ze zich daar moet aanpassen aan een nieuw leven. De door Pete Docter geregisseerde film komt op 22 juli 2015 uit.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

Heb hier zin in!
De laatste drie films van Pixar waren niet bepaald hoogstandjes, maar ik hoop dat ze de draad weer opvallen met Inside Out.

DeMuizenkoning

Avatar

Olrik "Heb hier zin in!
De laatste drie films van Pixar waren niet bepaald hoogstandjes, maar ik hoop dat ze de draad weer opvallen met Inside Out."


Cars 2 was gewoon slecht, maar ik vond Brave en MU allebei toch erg goed. Maar ik kijk uit naar deze Smiley face trouwens Olrik volgens mij bedoel je de draad oppakken? ;)

Roeltje

Avatar

Dit is na Star Wars de film waar ik het meeste naar uitkijk in 2014! Smiley face

Djoker

Avatar

Roeltje "Dit is na Star Wars de film waar ik het meeste naar uitkijk in 2014! Smiley face"

Volgens mij komt de film uit in Juni 2015 o_O

berepoot123

Avatar

Djoker "Volgens mij komt de film uit in Juni 2015 o_O"

Tijd is relatief :P

Roeltje

Avatar

Ja, was een typfoutje :D 2015 bedoel ik

Olrik

Avatar

DeMuizenkoning "Cars 2 was gewoon slecht, maar ik vond Brave en MU allebei toch erg goed. Maar ik kijk uit naar deze Smiley face trouwens Olrik volgens mij bedoel je de draad oppakken? ;)"


Foutje...:E

KeesjeNL

Avatar

DeMuizenkoning "Cars 2 was gewoon slecht, maar ik vond Brave en MU allebei toch erg goed. Maar ik kijk uit naar deze Smiley face trouwens Olrik volgens mij bedoel je de draad oppakken? ;)"
Wat is MU? En Brave vond ik een aanfluiting tussen andere hoogwaardige Pixar-films.

Scheerzeep

Avatar

KeesjeNL "Wat is MU? En Brave vond ik een aanfluiting tussen andere hoogwaardige Pixar-films."


Monster University

Evermind

Avatar

Monsters University, prequel op Monsters Inc. Geinig tussendoortje, maar niet in dezelfde categorie als de originelen van Pixar, vind ik.

ridjieddo

Avatar

berepoot123 "Tijd is relatief :P"


Moet ik de humor-level verlagen naar 55%?

starbass

Avatar

Wat heeft iedereen toch tegen brave? Ik vind hem erg leuk (1000x beter dan een Frozen, dat was wel een gedrocht)

DeMuizenkoning

Avatar

starbass "Wat heeft iedereen toch tegen brave? Ik vind hem erg leuk (1000x beter dan een Frozen, dat was wel een gedrocht)"


Ik weet het ook niet, ik heb laatst nog een heel debat erover gehad in de laatste Pixar Toy Story 4 topic :P ieder geval ik vond Frozen ook wat tegen vallen, maar Pixar doet het nog steeds goed. Ze mogen dan een slippertje hebben gemaakt met Cars 2 maar sindsdien stijgt de kwaliteit gewoon weer. Dus ik kijk ook uit naar 'Inside Out' en voor wat erna komt. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair