Jonge acteurs beoogd voor rollen Jean Grey & Scott Summers in 'X-Men: Apocalypse'

Er zijn al zes namen bekend gemaakt.



De casting moet nog beginnen, maar volgens The Wrap zijn er drie acteurs en drie actrices die als frontrunners gelden voor de rollen van Jean Grey (a.k.a. Phoenix) en Scott Summers (a.k.a. Cyclops) in Bryan Singers X-Men: Apocalypse. Eerder werden die rollen gespeeld door James Marsden en Famke Janssen, maar zij zouden ondertussen te oud zijn om hun jongere ik in 1982 te spelen.

The Wrap meldt dat voor de rol van Jean Grey Elle Fanning, Chloe Moretz en Hailee Steinfeld beoogd zijn en voor de rol van Scott Timothee Chalamet, Ben Hardy en Charlie Rowe. Het is niet zeker hoe de personages te zien zullen zijn in de film, maar volgens The Wrap moeten de jonge acteurs ook in latere X-Men films de rollen spelen.

Bevestigd voor de film zijn tot dusverre James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult. Het scenario van de film, die de First Class-trilogie tot een einde moet brengen, wordt geschreven door Simon Kinberg, Mike Dougherty en Dan Harris. De opnames gaan in april 2015 van start en Apocalypse draait vanaf eind mei 2016 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair