Algemeen

Melissa McCarthy is Tinker Bell

Live-action komedie van Shawn Levy (Real Steel) rondom het bekende elfje uit 'Peter Pan'.

door Jan-Peter Rook op 21.11.2014 om 08:51 in Algemeen
Melissa McCarthyheeft getekend voor de kleinste rol uit haar loopbaan. Volgens Deadline gaat de Bridesmaids- en The Heat-actrice de rol van Tinker Bell spelen in een nieuwe live-action komedie van regisseur Shawn Levy (Real Steel, Night at the Museum).

De film heeft nog geen titel en ook over het verhaal is nog niets bekend. Het idee komt van Levy, die het concept vervolgens samen met McCarthy heeft uitgewerkt. Daarna zijn ze ermee naar scenarist Nicholas Stoller (Neighbors, Forgetting Sarah Marshall) gestapt.

Tinker Bell, een creatie uit J.M. Barrie's Peter Pan (1904), werd op het toneel uitgebeeld aan de hand van een lichtje. Ze kreeg een gezicht in Disney's animatiefilm Peter Pan (1953) en Julia Roberts speelde het elfje in Steven Spielbergs Hook (1991). Tink heeft momenteel een straight-to-dvd tekenfilmfranchise lopen, waarvan het laatste deel Tinker Bell and the Legend of the Never Beast in maart uit zal komen.

Disney had een paar jaar terug ook al het plan om een live-action film rondom Tinker Bell te maken. Dit moest een romantische komedie gaan worden met Elizabeth Banks in de hoofdrol. Het is niet bekend hoeveel hier nog van over is.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Gek maar, ik denk dat die rol haar past :E

Gigan72

Avatar

Kom deze plofkip wel omhoog ?

benjamin

Avatar

Gaat dit nu enkel over Tinker Bell of wordt het weer een Pan-film (waar we er al minstens één van moeten krijgen)?

jaime91

Avatar

Aparte casting, maar ik ben wel benieuwd wat dit gaat worden dan.

Thiver

Avatar

Op de een of andere manier zie ik een soort Bad Santa-achtige film voor me met een volwassen geworden en iets te dikke en grofgebekte Tinker Bell. :D Ben geen fan van McCarthy, maar zo'n film wil ik best zien.

jaime91

Avatar

Thiver "Op de een of andere manier zie ik een soort Bad Santa-achtige film voor me met een volwassen geworden en iets te dikke en grofgebekte Tinker Bell. :D Ben geen fan van McCarthy, maar zo'n film wil ik best zien."


Alle respect voor McCarthy maar dat kan toch ook niet anders. Ik kan haar niet heel serieus nemen als Tinker Bell.

NieuwsFilm

meest populair