Tarantino's 'Hateful Eight' verzamelen zich op setfoto

De groep acteurs doet momenteel volop auditie met de praatgrage regisseur.

Quentin Tarantino's ensemble-cast van The Hateful Eight zijn voor het eerst samen te zien op een foto die acteur Samuel L. Jackson heeft gedeeld via zijn Twitter-account. Momenteel bereidt de cast zich volop voor op de opnames, die binnenkort van start gaan.

The Hateful Eight zijn de voorgenoemde Jackson als Major Marquis Warren, Kurt Russell als John 'The Hangman' Ruth, Jennifer Jason Leigh als Daisy Domergue, Walton Goggins als Chris Mannix, Demian Bichir als Bob, Tim Roth als Oswald Mobray, Michael Madsen als Joe Gage en Bruce Dern als generaal Sanford Smithers. Channing Tatum zou daarnaast ook een rol moeten spelen in de film.

The Hateful Eight gaat over een groep gevaarlijke mensen die in het winterse Wyoming na de Burgeroorlog gevangen komen te zitten in een saloon, nadat een grote sneeuwstorm een koets van zijn route brengt.

The Hateful Eight wordt geproduceerd door vaste Tarantino-collaborateurs Richard N. Gladstein, Stacey Sher en Shannon McIntosh. Harvey Weinstein, Bob Weinstein en G. Mac Brown zijn uitvoerende producenten van het project. The Hateful Eight wordt gefilmd in 70mm en zal door TWC in 2015 worden uitgebracht.



NieuwsFilm

meest populair