Gerucht: eerste 'Star Wars' spin-off wordt rooffilm

Een crossover van Ocean's Eleven en The Dirty Dozen.

Aan Star Wars nieuws geen gebrek, zoveel is wel duidelijk geworden de afgelopen tijd. Disney liet, toen het Lucasfilm kocht, weten dat er om het jaar een spin-off gemaakt zou worden rond de franchise. De eerste daarvan wordt geregisseerd door Gareth Edwards en zal in december 2016 uitkomen in de bioscoop.

Slashfilm zegt nu te weten waar deze film over zou gaan. De website stelt dat het verhaal moet draaien om een groep premiejagers, die op een missie gaat om de plannen voor de eerste Death Star te stelen. De film wordt verder omschreven als een kruising tussen The Dirty Dozen en Ocean’s Eleven.

Het is een verhaal waar in A New Hope nooit duidelijkheid over ontstaat. Als de film begint hebben de rebellen immers al de plannen in handen. De vraag is nog welke personages dan in de film voor zouden komen. Slashfilm weet bijvoorbeeld niet te vertellen of legendarisch premiejager Boba Fett in de film voor zou komen. Andere mogelijkheden zijn nog IG-88, Bossk, Dengar, Zuckuss, en 4-LOM.

Verder meldt Slashfilm dat de Millennium Falcon op de een of andere manier een rol speelt in de spin-off. Die was toen nog niet in handen van Han Solo (Harrison Ford) stellen ze, dus mogelijk speelt Lando Calrissian (Billy Dee Williams) een rol in de spin-off. Anders zou het een onbekende groep premiejagers zijn, die het ruimteschip bestuurt. Tot slot is er nog het gerucht dat de hoofdpersoon van deze film geïntroduceerd wordt in The Force Awakens. De rol zou voor Max von Sydow weggelegd zijn.

Wat vinden jullie van de geruchten?



NieuwsFilm

meest populair