Fraaie VFX Breakdowns van 'Godzilla' en 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Twee kaskrakers die zwaar leunen op computeranimaties.

Altijd weer leuk! Een VFX Breakdown van een film die boordevol zit met computeranimaties. Hieronder hebben we zelfs twee VFX Breakdowns van twee grote 2014 blockbusters die overduidelijk zwaar leunen op CGI.

De eerste is het fraaist. Deze is van Warner Bros. en Legendary Pictures' Godzilla. Aan onderstaande beelden is te zien dat heel wat scènes uit de film van regisseur Gareth Edwards bestaan uit bij elkaar geraapte visuele creaties en opnames met groene schermen. Godzilla noteerde een fraaie $525 miljoen aan de wereldwijde box office. Het vervolg staat gepland voor 8 juni 2018.


De tweede VFX Breakdown laat beperkt vergelijkingen zien maar is wel erg aardig aangezien er gefocust wordt op de motion capture technologie die is gebruikt om onder meer de samoerai schildpadden tot leven te wekken in Teenage Mutant Ninja Turtles. De film van regisseur Jonathan Liebesman haalde tot op heden een nette $477 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa. Een tweede deel staat reeds in de stijgers voor 3 juni 2016.



NieuwsFilm

meest populair