Guillermo del Toro over terugkerende personages 'Pacific Rim 2'

In elk geval mogen Charlie Day en Burn Gorman terugkomen voor het vervolg.

In een interview met Collider onthulde regisseur Guillermo del Toro wat details over Pacific Rim 2. Hij maakte bovenal bekend welke personages terug zullen keren in de film en het is de vraag of iedereen daar wel blij mee is. Terug keren Charlie Day en Burn Gorman, die twee kibbelende wetenschappers spelen.

”Het is best een andere film dan de eerste, maar ik geloof dat twee van onze hoofdpersonen ook in de eerste zaten, Burn en Charlie,” vertelde Del Toro. ”Ze zijn echt, echt, ik bedoel echt, de gasten waar ik het meeste plezier aan beleefd heb bij het schrijven, samen met Hannibal Chau. Dus vanuit een zelfzuchtig standpunt, vind ik het vooral fijn om voor ze te schrijven. Ik houd ervan om voor Charlie en Burn te schrijven. Daarom zit Burn ook in Crimson Peak, omdat ik ervan hou om met hem samen te werken. Je gaat veel van hen krijgen, maar de Kaiju zijn ook totaal anders. En je zult andere robots zien, denk ik. Het wordt een ander avontuur.”

Dat vindt zijn reflectie ook in de manier waarop de wereld eruit ziet als Pacific Rim 2 van start gaat. ”We zien een wereld zonder Kajiu. Dus wat er gebeurt met de wereld daarna, met de Jaegers, als de Kaiju geen bedreiging meer vormen. Dat is best een sprong om te maken.”



NieuwsFilm

meest populair