Grauwe superheldenfilm 'Justice League Dark' heeft script

Guillermo del Toro krijgt binnenkort te horen of Warner Bros. doorgaat met Dark Universe.

Eerder dit jaar kondigde Warner Bros. een flinke reeks DC Comics superheldenfilms aan. Twee titels die in de lijst ontbreken zijn The Sandman met Joseph Gordon-Levitt en Justice League Dark van regisseur Guillermo del Toro. Deze titels zouden volgens geruchten onderdeel zijn van een tweede reeks meer grauwe superheldenfilms, grotendeels gebaseerd op personages uit DC Comics' sublabel Vertigo. Del Toro meldt nu dat het script voor Justice League Dark is afgerond.

Del Toro's project beweegt zich voort onder de titel Dark Universe. In een interview met Forbes laat Del Toro weten dat hij binnen enkele dagen een reactie krijgt op het script. Dan weet hij of Warner Bros. brood ziet in het project. Zo ja, dan kan Del Toro de volgende stap nemen. Eerder liet hij weten dat NBC’s serie Constantine in de film zou kunnen overlopen.

Uiteraard bevindt Dark Universe zich nog in een vroege fase van de pre-productie. Del Toro werkt nu aan titels als Crimson Peak (2015) en Pacific Rim 2 (2017). Daarnaast heeft hij nog steeds (vage) plannen met Hellboy 3, At the Mountains of Madness en de stop-motion film Pinocchio. Ook gaat het tweede seizoen van de tv-serie The Strain in productie.



NieuwsFilm

meest populair