John Boyega reageert op kritiek 'zwarte' Stormtrooper

Hij heeft een helderde boodschap voor de mensen die klagen.

Toen de eerste trailer van Star Wars: The Force Awakens vrijgegeven werd, reageerden veel mensen daar positief op. Maar daarnaast was er een groep mensen die kritiek had op specifiek één punt uit de trailer, namelijk de rol van John Boyega, die een Stormtrooperpak aan heeft in de trailer.

Sommige fans vinden dat er geen ‘zwarte’ Stormtroopers bestaan in het filmuniversum en om die reden zou hij niet in zo’n pak te zien mogen zijn. Via zijn Instagram reageerde Boyega op de kritiek. ”Wen er maar vast aan,” schreef hij.

Verder bedankte de acteur alle fans die wel positief reageerden. ”Bedankt voor alle liefde en steun! De fanmail en fan art hebben mijn plezier alleen maar vergroot. Is het niet bizar dat er weer een Star Wars komt? Ik zit in de film, maar als star wars fan ben ik erg enthousiast. Een jaar wachten is erg lang, maar het zal het waard zijn!”

De film speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi af en volgt naast een reeks oude castleden, waaronder Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford, ook nieuwe personages, gespeeld door Boyega, Daisy Ridley en Oscar Isaac.



NieuwsFilm

meest populair