Extra opnames voor 'Avengers: Age of Ultron'

Er moeten nog meer actiescènes opgenomen worden.

Je zou verwachten dat, met Ultron (James Spader) als slechterik, meer Hulk (Mark Ruffalo) en nieuwe Avengers, Joss Whedons Age of Ultron genoeg actie heeft. Maar naar het schijnt vindt Marvel dat er niet genoeg actie in de film zit en moeten er heropnames en extra opnames plaatsvinden.

De Daily Mail schrijft dat de hoofdrolspelers (Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Bettany en Tom Hiddelston) zich in januari allemaal moeten melden in Londen om gedurende een periode van twee weken extra scènes op te nemen.

Verder zullen er wat heropnames plaats vinden, wat zeer gebruikelijk is voor dit soort dure producties. Maar dat er extra scènes opgenomen worden, is iets minder gebruikelijk. ”Ik heb begrepen dat, net als met de James Bond films, Age of Ultron – de tweede Avengers film – meer actie nodig heeft, op een extravagantere manier,” schrijft de Daily Mail.

Hoeveel van het verhaal van de Daily Mail klopt is maar de vraag. Later in hetzelfde artikel staat bijvoorbeeld dat de opnames van de tweedelige Avengers: Infinity War nog eind volgend jaar beginnen. Dat lijkt wat ongeloofwaardig en voegt dus wat twijfels toe aan de eerder omschreven bevindingen van de Britse tabloid.

Daar staat tegenover dat heropnames voor producties van deze schaalgrootte niet ongebruikelijk zijn. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat er naast wat heropnames ook extra scènes opgenomen worden.



NieuwsFilm

meest populair