Sam Mendes over 24e James Bond-film 'SPECTRE'

En onder meer ook de motion poster en een aantal 'personagefoto's'.

Gisteren volgden we live de bekendmaking van onder meer de titel en cast van de eerstvolgende James Bond-film. Ondertussen is duidelijk dat de door Sam Mendes geregisseerde 24e 007-film onder de titel SPECTRE in de bioscoop te zien zal zijn. Regisseur Mendes sprak even na de bekendmaking op BBC Radio kort over het vervolg.

"Ik voelde een verbondenheid met de personages die we bedachten voor Skyfall," aldus Mendes over zijn terugkeer. "Nadat ik even een break had gehad, voelde ik dat ik nog iets moest afronden en dat ik nog flink wat meer met hen kon doen."

Volgens Mendes zal SPECTRE op verschillende manieren verstrengeld zijn met de uiterst succesvolle voorganger Skyfall uit 2012, al zien we ook meer locaties en is er meer variatie. "Veel van de vorige film was geschoten in en rond Londen. Dat vond ik geweldig, maar je kunt slechts beperkt zaken filmen in Londen. Ik voel dat deze meer onheil in zich heeft, of althans, iets meer van het onverwachte. Maar het heeft ook op verschillende manieren een verband met Skyfall."

Hieronder de motion teaserposter, waarin duidelijk wordt dat de barsten van het kogelgat overeenkomsten hebben met het octopus logo. Daarna nogmaals de volledige bekendmaking.






SPECTRE draait vanaf 23 oktober 2015 in de Nederlandse bioscoop. Hieronder een aantal promotionele foto's van regisseur Mendes en de (nieuwe) castleden Rory Kinnear (Tanner), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Christoph Waltz (Oberhauser), Léa Seydoux (Madeleine Swann), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), David Bautista (Mr Hinx), Andrew Scott (Denbigh) en Ralph Fiennes als M. Helaas geen Daniel Craig als Bond, James Bond...











NieuwsFilm

meest populair