Evangeline Lilly over vertrek Edgar Wright bij 'Ant-Man'

En Judy Greeg onthult haar rol in de film.

Er is weer wat nieuws over Marvels Ant-Man. In een interview met Hey-U-Guys onthulde actrice Judy Greer haar rol in de film en verder vertelde Evangeline Lilly aan Buzzfeed waarom Edgar Wright volgens haar moest vertrekken uit de productie.

Eerst maar eens Greer. Zij onthulde dat ze de rol van Paul Rudds ex-vrouw gaat spelen in de film. ”We hebben een dochter samen en zijn vervreemd geraakt van elkaar. Maar ik heb het gevoel dat mijn personage nog steeds wil dat hij slaagt. Ik denk dat ik niet veel meer dan dat mag zeggen.”

En dan nog de woorden van actrice Evangeline Lilly. Volgens haar moet Edgar Wright uiteindelijk uit de productie stappen en zijn plek op de regiestoel opgeven, omdat zijn film niet goed paste binnen het Marvel filmuniversum. ”Wat Edgar aan het maken was, paste meer in het Edgar Wright kamp van films. Ze zijn compleet anders. En ik heb het gevoel dat als Marvel zijn ongelofelijke visie zo hebben gerealiseerd, wat dan zou lijken op een klassieke comic, dat het dan een geweldige film zou zijn geworden. Maar het zou niet binnen het Marvel filmuniversum hebben gepast. Hoe goed de film ook zou zijn geworden, het paste gewoon niet en zou je uit dat mooie universum dat ze bouwen gehaald hebben.”

Ant-Man draait vanaf 6 augustus 2015 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair