Humor

Christopher Lee wenst iedereen een Heavy Metal Christmas

De 92-jarige acteur laat zien dat niemand te oud is voor heavy metal.

door Jim Pedd op 12.12.2014 om 08:52 in Humor
Ondanks zijn hoge leeftijd van 92 jaar, lijkt acteur Christopher Lee nog altijd erg vitaal. Hij bracht deze week een speciale nieuwe kerstsingle uit, opgevoerd met heavy metal muziek: Darkest Carols, Faithful Sing. In de video een overzicht van de kerstnummers die Lee tot nu toe uitbracht, beginnende in 2012.

Vorig jaar scoorde Christopher Lee zelfs nog een bescheiden hit met zijn single Jingle Hell. Dat nummer bereikte de achttiende plaats in de Amerikaanse Billboard Hot-100 lijst en daarmee werd Lee de oudste muzikant ooit die in de lijst stond. Dit jaar is er dus een nieuw nummer van de acteur, die in 2010 begon met zijn metalavontuur.

Hieronder het overzicht van de kerstnummers die Lee tot dusverre uitbracht, met aan het einde een fragment van zijn nieuwe nummer.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Ben absoluut geen heavy metal fan, maar ongelooflijk wat die man allemaal nog kan op die leeftijd, heeft al heel wat films achter de rug en is nog steeds niet te stoppen, respect!

timdekw

Avatar

Ik ben wel een Heavy Metal liefhebber en ik kan zeggen dat ik dit echt verschrikkelijk slecht vind. Smiley face

Maar wel erg leuk om te zien dat een man van die leeftijd nog zo gepassioneerd is met muziek. Hij maakt overigens wel een heel andere indruk op me dan hij in de Hobbit films deed. Hij lijkt wel opeens jaren en jaren ouder...

Olrik

Avatar

Ongelofelijk wat deze man nog op zo'n leeftijd allemaal kan!

Chris23

Avatar

Chris is een baas.

Thyplosion

Avatar

Hij is zo'n baas in de nieuwe film.

Moviemagic

Avatar

Van mij mag die vent 200 worden. Ik hou wel van metal, maar dit cd'tje zal ik niet draaien. Hopelijk heeft hij er plezier in, maar ik kijk liever zijn films.

Steve-O

Avatar

Christopher Lee :W :W :W

Angelater

Avatar

timdekw "Ik ben wel een Heavy Metal liefhebber en ik kan zeggen dat ik dit echt verschrikkelijk slecht vind. Smiley face

Maar wel erg leuk om te zien dat een man van die leeftijd nog zo gepassioneerd is met muziek. Hij maakt overigens wel een heel andere indruk op me dan hij in de Hobbit films deed. Hij lijkt wel opeens jaren en jaren ouder..."

^Ja, alles wat u vermeldt, eigenlijk :E Heb in het verleden ook wel eens een albumpje beluisterd, maar dat bleek ook niet alles te zijn wat het kon zijn. Maar het is wel leuk dat hij er mee door blijft gaan T+)

Merlin

Avatar

Enige echte Bond villain.

Vleeshaak

Avatar

Christopher Lee is een baas en hoogstwaarschijnlijk onsterfelijk.

NieuwsFilm

meest populair