James Gunn: Crossover 'Avengers' en 'Guardians of the Galaxy' niet vanzelfsprekend

Het zal allemaal anders samenkomen dan gedacht.

YouTube kanaal Screenjunkies kreeg de kans om te spreken met James Gunn, die ons recent Marvel-film Guardians of the Galaxy bracht en al werkt aan het vervolg. Het lijkt heel vanzelfsprekend dat de groep buitenaardse superhelden zich in de geplande Avengers: Infinity War – Part 1 en 2 bij de aan Aarde gebonden Avengers zou voegen.

Gunn noemt die crossover niet zo vanzelfsprekend als tot nu toe gedacht werd. ”Denken dat alles op een perfecte manier bij elkaar gaat komen is niet noodzakelijkerwijs de manier waarop dat zal gebeuren.” De reden daarvoor ligt in het feit dat ”we echt los van de Avengers staan. Ik denk niet dat mensen veel aan moeten nemen over de rol van de Guardians in dit alles. We hebben ons eigen universum om te redden. De Aarde is de plek van de Avengers.”

Daarmee zegt Gunn niet dat de Guardians helemaal niet samen zullen werken met de Avengers, maar dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is als gedacht kan worden. Hieronder de video waarin Gunn over de Guardians spreekt.



NieuwsFilm

meest populair