Quentin Tarantino wil crossover 'Django' en 'Zorro'

Sony heeft interesse in het project.

Business Insider onthult uit de gelekte mails van Sony dat de studio samen met regisseur Quentin Tarantino werkte aan de realisering van een crossover tussen Zorro en Django. Amy Pascal, co-studiohoofd van Sony, stuurde een bericht aan Tarantino, waarin ze daarnaar refereerde.

”Ik wil het graag hebben over Django / Zorro, als je daar klaar voor bent,” schrijft de topvrouw in haar mail aan Tarantino. Hij antwoordde daarop met een korte: ”D/Z kan erg tof zijn!” De crossover komt trouwens niet uit de lucht vallen, want Tarantino staat er al langer om bekend dat idee erg tof te vinden.

Afgelopen november bracht hij samen met DC Comics en Dynamite Entertainment een comic serie uit, die precies over dat onderwerp handelt en dient als vervolg op Django Unchained uit 2012. In de film speelde Jamie Foxx de rol van de klassieke premiejager. Of hij terug zou moeten keren voor deze mogelijke crossover is uiteraard niet bekend.

Het is niet de eerste crossover waar Sony over aan het denken is, blijkens de gelekte mails. Eerder al bleek de studio te werken aan een crossover tussen de Men in Black en leden van Jump Street.



NieuwsFilm

meest populair