Hugh Jackman in onderhandeling over 'X-Men: Apocalypse' en 'Wolverine 3'

We mogen er voorzichtig van uitgaan dat Logan ook in toekomstige films te zien zal zijn.

In april zei Hugh Jackman nog dat X-Men: Days of Future Past misschien wel zijn laatste optreden als Wolverine zou zijn, maar een maand later draaide de acteur 180 graden en zei hij plots dat hij er nog lang niet klaar mee is. Er wordt gezegd dat hij X-Men: Apocalypse en de derde solofilm van Wolverine back-to-back gaat maken, maar nu komt het nieuws naar buiten dat Jackman nog steeds in onderhandeling is en dat er nog helemaal niets vaststaat. In gesprek met Josh Horowitz in The Happy Sad Confused Podcast zei Jackman het volgende:

"Er staat nog een heleboel niet vast. Ik ben momenteel met ze in onderhandeling, maar ik kan er helemaal niets over zeggen. Er bestaan enkele interessante plannen voor de integratie van de X-Men wereld, waaronder ook de Wolverine film. Er wordt nagedacht over erg leuke dingen."

Het is op dit moment dus nog steeds niet bevestigd dat Jackman in X-Men: Apocalypse of andere Wolverine-gerelateerde projecten te zien zal zijn. Voorlopig moeten we het doen met het gegeven dat de acteur in ieder geval in onderhandeling is.



NieuwsFilm

meest populair