Algemeen

Nog een personagenaam 'Star Wars: The Force Awakens' onthuld

Het betreft ene Captain Phasma.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 18.12.2014 om 08:50 in Algemeen
De website Stitch Kingdom stelt achter de naam van nog een personage van Star Wars: The Force Awakens te zijn gekomen. De website heeft ontdekt dat Lucasfilm en Disney een hele reeks patentaanvragen ingediend hebben voor personagenamen die al onthuld zijn, waaronder BB-8, Kylo Ren en Poe Dameron. Tussen de aanvragen zat nog een naam, namelijk Captain Phasma.

Wie dat personage precies is, of door wie het gespeeld zou moeten worden is niet bekend. De website kon enkel een vermelding van het personage vinden in fan-fictie en verder nergens. Andere namen zijn wel al bekend en gekoppeld aan acteurs.

Zo is er de robot BB-8, Poe Dameron (gespeeld door Oscar Isaac), Rey (het personage van Daisy Ridley) en Finn (dat van acteur John Boyega). Tot slot nog een niet gekoppelde Sith, met de naam Kylo Ren. Het is nog wachten op de namen van personages van o.a. Andy Serkis, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Domhnall Gleeson en Max von Sydow.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmMaster

Avatar

Dat is toch geen spoiler, komop hey.

vleermuisman

Avatar

Jongens kom nou toch is op man.. Ik probeer zoveel mogelijk SWTFA spoilers te vermijden en dan zie ik gewoon de naam van een personage staan in de descriptie tekst van de nieuwskop of hoe je dat ook noem :P. Dan heb het over het stukje "Het betreft ene Captain Phasma."

spock

Avatar

vleermuisman "Jongens kom nou toch is op man.. Ik probeer zoveel mogelijk SWTFA spoilers te vermijden en dan zie ik gewoon de naam van een personage staan in de descriptie tekst van de nieuwskop of hoe je dat ook noem :P. Dan heb het over het stukje "Het betreft ene Captain Phasma.""

Lijkt het je dan niet beter om een jaartje niet op filmtotaal te kijken? anders kan je wel alles spoiler noemen.

StarWars2015

Avatar

vleermuisman "Zou het toch prettiger vinden als er geen cruciale informatie meteen in de descriptie tekst wordt laten zien.. Ik wil zo "clean" mogelijk naar deze film kijken!"
Wat een onzin zeg, dan zou ik vooral het internet uitzetten de komende maanden. En als de naam van een character al er voor zorgt dat je gespoilt word, ga je nog een zwaar jaar tegemoet. Aangezien er op social media/internet ook te pas en te onpas met spoilers word gestrooid.

Ben het verder wel met je eens dat er soms spoilerachtige dingen in de beschrijving van een nieuwsbericht staan en dat niet iedereen dat wilt weten, maar het is erg lastig waar je een lijn trekt natuurlijk. Voor de een is het pas een spoiler als het een belangrijk moment uit een film verklapt en voor een ander kan alles een spoiler zijn.

Ik was graag zo clean mogelijk naar de film gegaan, maar de hype werd me al te veel toen er veel concept-art was gelekt, dus dat heb ik toen ook maar meteen bekeken en gelezen :E

vleermuisman

Avatar

FilmMaster "Dat is toch geen spoiler, komop hey."


Zou het toch prettiger vinden als er geen cruciale informatie meteen in de descriptie tekst wordt laten zien.. Ik wil zo "clean" mogelijk naar deze film kijken!

nieuwslaatste nieuws

meest populair