Algemeen

Eerste foto 'Ted 2': Mark Wahlberg en zijn brutale beer nemen een duik

Aankomende zomer weer dolle boel met de spraakzame beer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 20.12.2014 om 13:52 in Algemeen
Aankomende zomer keert de brutale teddybeer Ted - met stem van Seth MacFarlane - terug naar het witte doek voor een tweede doldwaas avontuur. Uiteraard is zijn eigenaar John Bennett (Mark Wahlberg) ook van de partij. Hieronder zie je een eerste foto uit de film, waarop het komische duo van plan is een duik te nemen.

In de opvolger van Ted zal de beer een rechtszaak beginnen om ervoor te zorgen dat hij een kind magen krijgen met zijn menselijke vriendin. In het gerechtsgebouw krijgt hij te maken met een advocaat, gespeeld door Morgan Freeman. Ook Liam Neeson is in de komedie te zien.

Actrice Mila Kunis, met wie Wahlbergs personage aan het einde van de eerste film trouwt, zou niet of slechts een beperkte rol spelen in Ted 2. De vrouwelijke hoofdrol is dit keer voorr Amanda Seyfried. Ted 2 verschijnt op 13 augustus in de Nederlandse bioscoop.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair