Algemeen

Robert Rodriguez regisseert live-action versie 'Fire and Ice'

Een remake van Ralph Bakshi's gelijknamige animatiefilm uit 1983.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici op 20.12.2014 om 14:43 in Algemeen
Sin City-regisseur Robert Rodriguez zal een live-action remake maken van Ralph Bakshi's animatiefilm Fire and Ice voor Sony Pictures.

Fire and Ice is gebaseerd op personages die werden bedacht door Bakshi en Frank Frazetta. De oorspronkelijke film van Fox werd gemaakt met behulp van 'rotoscoping', een techniek waarbij scenes in live action werden gefilmd en daarna werden 'overgetrokken' in animatiecellen.

Rodriguez werkt al een behoorlijke tijd aan het script van de film die geproduceerd en gefinancierd zal worden door Gary Michael Walters, Matthew Rodes en Michel Litvak.

Het verhaal van de film gaat over een dorp dat verwoest wordt door een gigantische gletsjer, die het domein is van een Ice Lord. De enige overlevende van de verwoesting moet nu wraak nemen op deze tiran.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Cool :+

Het was al eerder bewezen dat een Bakshi animatie naar live action film getransformeerd kan worden. En nee, ik heb niet over Cool World :P
Nu nog Fritz the Cat 8-)

M0vieFreak

Avatar

Dit kan een goede film worden. Ik ben benieuwd wat Rodriguez hiervan gaat maken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair