Algemeen

The Vision en Ultron op promo's 'Avengers: Age of Ultron'

Meer duidelijk over de herkomst van deze nieuwe Marvel personages.

door Bram de Groot op 31.12.2014 om 08:00 in Algemeen
Zagen we gisteren nog een still van alle Avengers naast elkaar, vandaag zien we een hele reeks promo-afbeeldingen van de bekende superhelden en hun nieuwe soortgenoten uit Marvel Studios' Avengers: Age of Ultron. Als eerste twee duidelijke afbeeldingen van de nieuwe wreker The Vision, gespeeld door Paul Bettany. Naast de eerste afbeelding zien we ook Black Widow (Scarlett Johansson) en de twee afbeelding heeft een biografie.Vervolgens zijn er ook drie nieuwe afbeeldingen met de slechterik Ultron, met stem van James Spader. De eerste is eveneens een plaatje met een biografie.
Naast bovenstaande onthullende plaatjes zijn er ook afbeeldingen te zien met de Hulkbuster en de bekende Avengers. Op de laatste afbeelding zien we Thor (Chris Hemsworth) bovenop een berg in elkaar gehakte Ultrons.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Toch al leuk dat we wat meer (film-) informatie hebben over Vision en Ultron.
Maar ik hoop dat ze de voorlaatste afbeelding NOOIT gaan gebruiken als poster :P

FilmMaster

Avatar

Deze film wordt cool.

DeMuizenkoning

Avatar

Secret1994goesFilm "Maar ik hoop dat ze de voorlaatste afbeelding NOOIT gaan gebruiken als poster :P"


Is misschien inderdaad geen uiterst originele poster, maar vind hem eerlijk gezegd beter dan wat Marvel normaal levert. Maar het zal hem toch wel niet worden, vergeleken met de anderen en er staat niet 'Age of Ultron' bij, of ze moeten hem nog wat aanpassen. Verder kan ik het niet helpen, maar elke keer als ik Vision zie laat hij mij denken aan Arnold Schwarzenegger, althans z'n gezicht :X

WeaponX

Avatar

Wel grappig in de comics is Vision gebouwd door Ultron & Ultron door Ant Man en in de film ontstaat Ultron door een computerprogamma dat gevonden is na de Chitauri invasie in The Avengers en dat is omgebouwd door Tony Stark. En Vision is gebouwd door Tony & Banner zelf.

monkeybeer

Avatar

Secret1994goesFilm "Maar ik hoop dat ze de voorlaatste afbeelding NOOIT gaan gebruiken als poster :P"


Ik denk dat dat gewoon een Avengers 1 poster is... mogelijk fan art?

nieuwslaatste nieuws