'Doctor Strange' introduceert nieuw element in Marvels filmuniversum

Benedict Cumberbatch gaat in op de film van Scott Derrickson.

Er is in de Wall Street Journal een interview verschenen met Benedict Cumberbatch, waarin specifiek gesproken werd over zijn hoofdrol in de aankomende Marvel-film Doctor Strange. Hij vertelde dat er met de film een geheel nieuw element geïntroduceerd wordt in het Marvel filmuniversum.

”Ik denk niet dat het een risico is, want het is immers een Marvel-film,” begon hij. ”Marvel brengt veel verhalen over gewone comic personages uit en weet hen dan te tonen als goden. Het is anders, het is astraal. Er zit een gigantisch nieuw element in dit Marvel-universum, dat verspreid wordt via dit verhaal en dit personage. Maar, waar ik echt naar uitkijk, is samenwerken met Scott [Derrickson], met zijn eindeloze voorstellingsvermogen en de mannen en vrouwen bij Marvel, die weten wat ze doen.”

Verder wilde hij niet teveel vertellen over het project. ”Je zult moeten afwachten. Ik ga nu geen spoilers vertellen of onthullingen doen. Het ligt nog ver in de toekomst, maar ik kijk vooral uit naar de spirituele dimensie. Dat maakt een groot deel uit van mijn leven. Ik mediteer veel en dat helpt om te kalmeren en weg te gaan van het gekke circus dat zich om me afspeelt.”

De film verschijnt in november 2016 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair