Eerste poster 'Ant-Man'!

UPDATE: Nu ook de eerste officiële blik op Ant-Man, gespeeld door Paul Rudd.

Na de mierkleine en mensgrote previews van enkele dagen geleden zie binnen enkele uren de eerste trailer van Ant-Man, de twaalfde titel binnen het Marvel Cinematic Universe en de vijfde introductiefilm van een origineel Avengers-lid. Ter voorbereiding hieronder de eerste poster. Als de trailer verschijnt, dan volgt die uiteraard ook!

Klik voor een vergroting



In Ant-Man speelt Paul Rudd de rol van Scott Lang, een meesterdief die zijn mentor Dr. Hank Pym (Michael Douglas) te hulp moet schieten om de mysterieuze Ant-Man technologie uit de handen te houden van verschillende bedreigingen. Ze zijn noodgedwongen een kraak te zetten, welke ervoor moet zorgen dat de wereld wordt gered van de ondergang. De Ant-Man technologie stelt mensen in staat om te krimpen in grootte en te groeien in sterkte.

Beide heren krijgen onder meer te maken met de slechterik Yellowjacket, gespeeld door Corey Stoll. Een andere belangrijke rol is voor Evangeline Lilly als Hope Van Dyne, die mogelijk vroeg of laat uitgroeit tot een andere Vergelder: Wasp.

UPDATE: Via de cover van de nieuwste editie van Entertainment Weekly krijgen we een eerste blik op de titelheld.



De superheldenfilm van Peyton Reed draait vanaf 6 augustus in de Nederlandse (3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair