Kevin Feige over 'Ant-Man' én zes die dingen die je miste in de trailer

Tevens meer over de componist, de eervolle vermelding van Edgar Wright en de prequel-comic.

Na het verschijnen van de teaser trailer was Marvel Studios' Ant-Man even het meest besproken onderwerp in filmland. Geen wonder dat er vervolgens meer berichten verschenen over de film. Onder meer Marvel-baas Kevin Feige sprak over de film, werd bekend welke componist de filmmuziek levert en zijn er terugblikken verschenen op de eerste beelden uit de afsluitende film in Phase 2 van het Marvel Cinematic Universe.

Maar als eerste de trailer van Ant-Man in de herkansing. Een fan heeft namelijk onder meer de muziek aangepast en dit zorgt ervoor dat de trailer een stuk minder serieus aanvoelt.


Wat had Marvel-baas Feige te melden over de film over de kleine superheld? "Het wordt een van de meest verrassend emotionele films." Dit in verband met de beelden van de dochter/vader-relatie tussen zowel Dr. Hank Pym (Michael Douglas) als Scott Lang (Paul Rudd) en hun eigen dochter.

Over het plot zegt Feige: "Hank Pym bedacht de Ant-Man technologie, beleefde vele avonturen en nu hij ouder is probeert hij een nieuw persoon te rekruteren. Het is de eerste film die we hebben gemaakt waarin de fakkel uiteindelijk wordt overgedragen."

Ook werd bekend welke componist de filmmuziek levert. Dit is Christopher Beck, bekend van de muziek in films als Frozen. RED en The Muppets. Daarnaast werd bekend dat de voortijdig vertrokken regisseur Edgar Wright geen "screenplay by"-vermelding krijgt. Deze is bestemd voor Adam McKay en Paul Rudd, die het script van Wright (compleet) hebben herschreven. De naam van Wright wordt - net als die van Joe Cornish - wel vereeuwigd via een "story by"-credit en krijgt een vermelding als uitvoerend producent.

En dan is er nog een eerste indruk op de prequel-comic. Het tweedelige Ant-Man Prelude geeft een indruk op Hank Pyms vele avonturen en speelt zich af tijdens de koude oorlog.







Wil je weten wat je wel én nog niet hebt gezien in de trailer van Ant-Man, dan bieden onderstaande beschouwingen van IGN (Rewind Theater) en Mr Sunday Movies (Six Things You Missed) mogelijk een uitkomst.




NieuwsFilm

meest populair