Vechtende Ultron in tweede trailer 'Avengers: Age of Ultron'

Hij maakt het de grootste helden van de Aarde moeilijk.

Hieronder kun je de tweede officiële trailer voor Marvel-film Avengers: Age of Ultron bekijken. Ditmaal zit er veel actie in de trailer en krijgen we duidelijk te zien hoe de grootste helden van de Aarde het opnemen tegen de slechterik Ultron (James Spader) en zijn gigantische leger.

Het actiespektakel van regisseur Joss Whedon begint als het enigszins rustig lijkt te worden op Aarde. Tony Stark (Robert Downey Jr.) heeft een zelfbewuste robot gemaakt, die de planeet kan beschermen tegen bedreigingen. Maar die robot trekt al snel de conclusie dat de mensheid tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden en dat het om die reden beter is iedereen uit te roeien. Aan Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) en Bruce Banner (Mark Ruffalo), Warmachine (Don Cheadle) en Maria Hill (Cobie Smulders) de taak om Ultron een halt toe te roepen. Verder zullen er nog een aantal andere helden in de film te zien zijn, namelijk Quicksilver (Aaron Johnson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany).


De film maakt deel uit van een veel breder plan dat Marvel onlangs aankondigde. Met Age of Ultron moeten de verhoudingen binnen de Avengers flink opgeschud worden. Dat zou moeten leiden tot de gebeurtenissen in Captain America: Civil War (6 mei 2016), waarbij het team onderlinge vijandigheden vertoont. Dat verhaal wordt gedurende een reeks films verteld, maar in 2018 en 2019 zullen de superhelden zich moeten verenigen in een grotere strijd tegen de intergalactische slechterik Thanos (Josh Brolin), in Avengers: Infinity War - Part I (4 mei 2018) en Part II (3 mei 2019).

Maar dat is natuurlijk nog toekomstmuziek. Eerst moeten we wachten op de release van Age of Ultron, dat op 23 april in première gaat.

NieuwsFilm

meest populair