Bill Cosby bespot tijdens gala Golden Globes

Een goede zaak volgens actrice en slachtoffer Michelle Hurd.

Bill Cosby (Ghost Dad, Jack) was het mikpunt van snedige opmerkingen tijdens de uitreiking van de Golden Globes afgelopen zondag. Actrice Michelle Hurd (Rude Awakening, Too Late to Say Goodbye), een van de slachtoffers van Cosby, vindt dit een goede zaak. Dat meldde TMZ.

"Tina Fey (Mean Girls, Muppets Most Wanted) en Amy Poehler (Blades of Glory, Are You Here) [presentatrices tijdens het Golden Globes gala] geven de beschuldigingen geloofwaardigheid gezien de reputatie van de Globes,” vindt Hurd. De actrice biechtte in november van vorig jaar op dat ook zij slachtoffer is geweest van seksueel misbruik door Cosby. Meer dan vijfentwintig vrouwen zijn inmiddels naar buiten gekomen met verhalen over Cosby, over drogeren en seksueel misbruik - of pogingen daartoe. "Hij wilde vreemde acteeroefeningen doen waarbij hij zijn handen over mijn lichaam wreef,” vervolgt Hurd. ”Ik weigerde een voorstel om bij hem thuis te douchen."

Tijdens de Golden Globes-ceremonie grapte Tina Fey tijdens een Cosby-imitatie: "Bill heeft uiteindelijk toegegeven dat hij het gedaan heeft. Ik heb de pillen in het volk gestopt." Het aanwezige sterrenpubliek lachte geschokt na de grappen.

Hurd hoopt dat, met de grappen van Fey en Poehler, er meer vaart komt in de Cosby-zaak. "Twee vrouwelijke komieken die grappen maken over Cosby's acties beïnvloeden het publiek meer dan de slachtoffers zelf," vindt Hurd.



NieuwsFilm

meest populair