Algemeen

Tom Hardy verlaat 'Suicide Squad'; Jake Gyllenhaal in beeld

David Ayers superheldenfilm verliest een grote naam, maar lijkt er ook één te winnen.

door Bram de Groot op 16.01.2015 om 10:35 in Algemeen
TheWrap meldt dat acteur Tom Hardy niet langer te zien zal zijn in Warner Bros. Pictures en DC Entertainments Suicide Squad.

De acteur die eerder te zien was als Bane in de Batman-film The Dark Knight Rises (2012) zou agenda-problemen hebben. Regisseur David Ayer zou al een opvolger in de peiling hebben voor de rol van Rick Flagg.

Volgens TheWrap zou dit niemand minder zijn dan Enemy en Nightcwarler-acteur Jake Gyllenhaal.

Mocht Gyllenhaal accepteren dan sluit hij aan bij namen als Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Jared Leto (The Joker), Jai Courtney (Captain Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Viola Davis (Amanda Waller) en mogelijk ook Jesse Eisenberg als Lex Luthor.

Suicide Squad staat gepland voor augustus 2016.

43 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

brawljeff

Avatar

Mij hoor je niet klagen als Gyllenhaal hem vervangt.

DeMuizenkoning

Avatar

FilmMaster "Echt jammer."


Vindt het ook echt zonde dat hij hier niet meer aan meedoet, ik keek erg uit naar de film, nu een heel stuk minder. Desniettemin, als Jake Gyllenhaal echt zijn vervanger is mogen we niet klagen, vind het allebei topacteurs, twee van de beste van dit moment (al had ik toch liever Hardy gezien, denk dat hij beter in zo'n film als deze 'past') Hopelijk kan Gyllenhaal hier aan meedoen, al zou je zou toch ook wel denken dat hij het nodige gepland heeft..

jaime91

Avatar

Ontzettend balen dat Hardy afhaakt. Eerlijk gezegd had ik ook wel verwacht dat er in ieder geval 1 iemand zou afhaken en dat is Wil Smith. Omdat ik nog steeds niet kan geloven dat hij ja tegen deze film heeft gezegd, aangezien Smith niet de hoofdrol speelt. En ik verwacht nog steeds dat dat gaat gebeuren.

Maar Gyllenhaal is een prima vervanger. Al vraag ik me toch een beetje af, of Gyllenhaal ook een leider figuur kan neerzetten. Hij is een fantastisch acteur, maar hij is wel een andere acteur dan Hardy. Hardy heeft al bewezen met zijn rol als Bane o.a. dat hij echt wel een persoon kan spelen die de leiding neemt maar bij Gyllenhaal heb ik dat nog niet echt gezien.

Dus ik ben benieuwd.

Ed Crane

Avatar

Ik denk eigenlijk dat Smith zijn hoofdrollen in grote Hollywood-producties al lang niet meer voor het uitkiezen heeft.

DeMuizenkoning

Avatar

Jaime91 "Hardy heeft al bewezen met zijn rol als Bane o.a. dat hij echt wel een persoon kan spelen die de leiding neemt maar bij Gyllenhaal heb ik dat nog niet echt gezien."


Nou in 'Nightcrawler' neemt Gyllenhaal wel echt in zowat elke scène de leiding en is hij iedereen elke keer te slim af (baal er nog van dat hij er geen oscarnominatie voor heeft gekregen). Maar is natuurlijk niet precies hetzelfde, en ik denk dat Hardy beter als superheld, multidimensionale slechterik (of hoe je het dan ook wilt noemen) kan presteren, al is Gyllenhaal gigantisch goed bezig in z'n laatste films, en past hier nu ook wel goed tussen na al het zware trainen voor 'Southpaw', is echt enorm gespierd nu.

jaime91

Avatar

Ed Crane "Ik denk eigenlijk dat Smith zijn hoofdrollen in grote Hollywood-producties al lang niet meer voor het uitkiezen heeft."


Klinkt misschien een beetje gek, maar ik hoop het. Dat gaat hij weer vaker voor dit soort rollen kiezen. Hij heeft naar mijn mening een beetje een te hoge dunk van zichzelf. Maar daar kan ik best naast zitten, ik ken hem immers niet persoonlijk maar dat idee heb ik.

jaime91

Avatar

DeMuizenkoning "Nou in 'Nightcrawler' neemt Gyllenhaal wel echt in zowat elke scène de leiding en is hij iedereen elke keer te slim af (baal er nog van dat hij er geen oscarnominatie voor heeft gekregen). Maar is natuurlijk niet precies hetzelfde, en ik denk dat Hardy beter als superheld, multidimensele slechterik (of hoe je het dan ook wilt noemen) kan presteren, al is Gyllenhaal gigantisch goed bezig in z'n laatste films, en past hier nu ook wel goed tussen na al het zware trainen voor 'Southpaw', is echt enorm gespierd nu."


Oke, naja die heb ik nog niet gezien.

DeMuizenkoning

Avatar

Airbender "Tom Hardy is overrated"


O+

benjamin

Avatar

Zouden ze niet beter Smith of Courtney vervangen hebben door Gyllenhaal - dan zaten we nu met twee van de beste acteurs van het moment samen.

Ed Crane

Avatar

benjamin "Zouden ze niet beter Smith of Courtney vervangen hebben door Gyllenhaal - dan zaten we nu met twee van de beste acteurs van het moment samen."


Het is niet de studio die Hardy zo graag wilde vervangen, Hardy heeft zelf het project verlaten om zijn agenda, dus dat wat je zegt kan sowieso niet. Helaas, want zou inderdaad mooi zijn :+

jaime91

Avatar

benjamin "Zouden ze niet beter Smith of Courtney vervangen hebben door Gyllenhaal - dan zaten we nu met twee van de beste acteurs van het moment samen."


Tsja eens. Maar het is niet dat ze een keus hadden, Hardy is diegene die opstapt, niet Courtney of Smith. Hij is er niet uitgeknikkerd maar uit zichzelf opgestapt.

Maar goed, ik zou het ook leuker gevonden hebben als ze Gyllenhaal voor Courtney hadden vervangen. Smith vind ik helemaal geen slechte acteur, sterker nog ik vind Smith vrij goed. Dat heeft hij wat mij betreft helemaal bewezen met The Pursuit of Happyness.

Vleeshaak

Avatar

Mogen Jared Leto en Will Smith ook weg? Lijken me nou niet echt de geschikte personen voor The Joker en Deadshot.

warrior2011

Avatar

Jammer dat het niet in zijn schema past, maar Gyllenhaal is een prima vervanger.

warrior2011

Avatar

Airbender "Tom Hardy is overrated."


Typefoutje? je bedoelt underrated zeker? :}

YOLO

Avatar

brawljeff "Mij hoor je niet klagen als Gyllenhaal hem vervangt."

Mij ook niet. Een betere vervanger kan je niet krijgen.
Helaas zien die Oscar idioten niet wat voor groot talent Gyllenhaal is. :(

WuzzYNL

Avatar

brawljeff "Mij hoor je niet klagen als Gyllenhaal hem vervangt."
+1

Steve-O

Avatar

brawljeff "Mij hoor je niet klagen als Gyllenhaal hem vervangt."

Olrik

Avatar

Tom Hardy is een erg goede acteur, maar ik heb niks te klagen nu bekend is dat niemand minder als Jake Gyllenhaal hem mogelijk opvolgd.

Vleeshaak

Avatar

Airbender "Ga zelf weg!"


Omdat ik mijn mening geef? En als ik dat niet doe, begin je dan te schieten?

Muufley

Avatar

Airbender "Tom Hardy is overrated."


Waarom is hij overrated?

skullsplitter

Avatar

Hardy was al Bane, ik vond het alleen daarom al niet zo'n handige zet...

M0vieFreak

Avatar

Erg jammer dat Hardy weg moest vanwege zijn agenda maar als Gyllenhaal hem gaat vervangen hoor je mij niet klagen. Misschien dat Hardy een andere rol zal krijgen binnen de DC Universe.

Muufley

Avatar

skullsplitter "Hardy was al Bane, ik vond het alleen daarom al niet zo'n handige zet..."


En? Chris Evans was Human Torch in F4 en is nu Captain America. Ben Afleck was Daredevil en zal Batman spelen.

DeMuizenkoning

Avatar

Airbender "Omdat hij net iets teveel geprezen wordt dan hij verdient, vind ik. Hij is goed maar nergens heb ik hem uitzonderlijk zien acteren."


Teveel geprezen? Waar haal je dat vandaan? En heb je de films Warrior, Locke gezien? Want daar speelt hij echt goed in. De laatste jaren zet hij keer op keer weer een goeie prestatie neer, misschien niet alleen maar weergaloze rollen maar sterk en overtuigend is hij elke keer opnieuw.

Muufley

Avatar

Airbender "Omdat hij net iets teveel geprezen wordt dan hij verdient, vind ik. Hij is goed maar nergens heb ik hem uitzonderlijk zien acteren."


Hij wordt teveel geprezen? Hoe kom je daarbij? Heeft ie al veel oscars gewonnen misschien of al vele malen genomineerd geweest? Liggen de hollywoodrollen voor hem maar voor het grijpen? Is hij een top A-lister in Hollywood. Behoort hij tot de Hollywood top?
Tom Hardy is een goed acteur en vooral consistent in wat hij doet en dat is de reden dat mensen hem graag zien. Met Tom Hardy in een rol ben je er zeker van dat hij goed werk zal leveren. Jij vind dit blijkbaar geen erkenning waard aangezien je daarvoor "uitzonderlijk" moet zijn.

Tom Hardy krijgt de erkenning die hij verdient, jij doet het klinken alsof hij niet waardig is daarvoor.

Weet je wie overrated is?
-Sam Worthington als acteur
-Adam Sandler als komiek
-Seth Rogan met zijn domme stijl humor
-Samuel L. Jackson die in elke rol Samuel L. Jackson speelt
-Jaden Smith die via papa Will Smith het wil maken
-Ashton Kutcher, goed als TV acteur maar niets meer
-Megan Fox....

Muufley

Avatar

Airbender "Butthurt?"


Nee, niet echt. Anders had ik je waarschijnljk wat zitten uitmaken ipv met jouw in discussie te treden. Hetgeen wat jij hier blijkbaar nu zit te doen dus met een dergelijke reactie na een lange uiteenzetting van mijn kant uit. Eigenlijk zou ik dus die vraag eerder aan jouw moeten stellen.

Butthurt of gewoon wat het klein kind uithangen?

Muufley

Avatar

Airbender "Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen, een discussie is niet nodig."


Is meestal wel het geval als je weet dat je ongelijk hebt. Vind dan ook dat dit niet nodig is.

Muufley

Avatar

Airbender "Een mening is subjectief, er is geen gelijk of ongelijk. Ik zei nog duidelijk VIND IK want ik wist dat er moeilijk zou gedaan worden."


Ik dacht dat er geen discussie nodig was? Blijkbaar dan toch. Yep een mening is subjectief maar een domme subjectieve mening is nog altijd een domme mening. En een domme mening is nu eenmaal moeilijker te verdedigen...vandaar dus dat een discussie moeilijk ligt. Ik snap dat wel.

Muufley

Avatar

Airbender "Maar dit is een geheel andere discussie. ;)

En zoals ik al zei, meningen zijn subjectief, dus ook jouw mening dat mijn mening dom is is subjectief."


Is volledig waar maar het is en blijft een domme idiote mening.

Ed Crane

Avatar

Muufley "Hij wordt teveel geprezen? Hoe kom je daarbij? Heeft ie al veel oscars gewonnen misschien of al vele malen genomineerd geweest? Liggen de hollywoodrollen voor hem maar voor het grijpen? Is hij een top A-lister in Hollywood. Behoort hij tot de Hollywood top?
Tom Hardy is een goed acteur en vooral consistent in wat hij doet en dat is de reden dat mensen hem graag zien. Met Tom Hardy in een rol ben je er zeker van dat hij goed werk zal leveren. Jij vind dit blijkbaar geen erkenning waard aangezien je daarvoor "uitzonderlijk" moet zijn.

Tom Hardy krijgt de erkenning die hij verdient, jij doet het klinken alsof hij niet waardig is daarvoor.

Weet je wie overrated is?
-Sam Worthington als acteur
-Adam Sandler als komiek
-Seth Rogan met zijn domme stijl humor
-Samuel L. Jackson die in elke rol Samuel L. Jackson speelt
-Jaden Smith die via papa Will Smith het wil maken
-Ashton Kutcher, goed als TV acteur maar niets meer
-Megan Fox...."


Jaden Smith overrated :? Kom op, niemand mag die gast, dan kan 'ie ook niet overrated zijn. After Earth is niet voor niets geflopt.

rick512

Avatar

Erg jammer.

Nu maar hopen dat er niet meer de film gaan verlaten. Gyllenhaal zal wel gaaf zijn als vervanger

NieuwsFilm

meest populair