'Poltergeist' remake wordt een 3D kinderfilm

Althans, dat beweert acteur Sam Rockwell.

Een paar maanden geleden hadden we vernomen dat de MPAA de remake van Poltergeist een PG13 kijkcijfer schonk. Als we acteur Sam Rockwell (Seven Psychopaths) moeten geloven dan is dat zo vreemd nog niet. Rockwell, die één van de hoofdrollen speelt, wil zelfs zo ver gaan om de prent een kinderfilm te noemen. Dit deed hij tegenover Collider.

Toen hem gevraagd werd of hij de film al had bijgewoond, antwoordde hij: "Ik heb kleine stukken gezien. Ik hoop dat hij goed wordt. Ik weet het echt niet, ik wou dat ik het je kon vertellen. Ik bid er wel om. Ik bedoel, het wordt lastig om de eerste film te overtreffen. Die is verdomd goed. Deze zal in 3D uitkomen, dat kan ik je wel vertellen."

Betreffende het plot is er niet veel vrijgegeven, behalve dat de focus op de hedendaagse technologie zal liggen. Tevens zal de film als een remake en als een vervolg functioneren. Er is echter wel onthuld dat Jared Harris (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) ene Carrigan zal spelen, een academische gestudeerde man die de host van een show wordt, genaamd Haunted House Cleaners.

Rockwell voegde daaraan toe: "De protagonist is deze keer een 10-jarig jongetje. JoBeth Williams was voornamelijk de hoofdrolspeelster in het origineel en nu volgen we het verhaal door de ogen van het kind. Het is dus eigenlijk meer een film voor kinderen, dus ik weet niet of hij Rated R eng wordt. Het is niet angstaanjagend zoals The Conjuring. Weet je, het is een ander soort film. Het is meer een avontuur. Het is in wezen een film waarin een kind ontvoerd wordt, dat is waar het op neer komt. Dat geldt ook voor de originele 'Poltergeist.'"

Het origineel - die tot stand kwam door de hand van regisseur Tobe Hooper - kreeg eerst een R rating, totdat producer Steven Spielberg de MPAA zo ver kreeg om de film een PG rating te erkennen. De remake wordt geregisseerd door Gil Kenan en wordt rondom juli dit jaar verwacht.



NieuwsFilm

meest populair