Opnames 'Deadpool' zullen plaatsvinden in Vancouver

In maart gaat het filmen van start!

Toen werd aangekondigd dat Ryan Reynolds officieel de rol van Deadpool zou gaan spelen in de gelijknamige film van Fox, werd er ook gemeld dat de opnames in maart van start zullen gaan. GlobalNews.ca is nu te weten gekomen dat de productie van de film zal plaatsvinen in Reynold's woonplaats Vancouver. Vancouver was ook de opnamelocatie voor films zoals de twee bestaande Fantastic Four-films en verschillende X-Men delen. De opnames van X-Men: Apocalypse, die in april van start gaan, zullen in Montreal plaatsvinden.

Reynolds speelt na zijn opwachting in XMen opnieuw de rol van Wade Wilson, de Merc with the Mouth. Gezien de kritische reactie op die film (en de verandering van de hele tijdlijn door X-Men: Days of Future Past), zullen de gebeurtenissen uit Origins waarschijnlijk weinig invloed hebben op Deadpool. Naast Reynolds zullen waarschijnlijk ook komiek T.J. Miller en Ed Skrein in de film te zien zijn.

Tim Miller zal Deadpool regisseren en Zombieland-scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick zijn verantwoordelijk voor het script. Deadpool draait vanaf 11 februari 2016 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair