Eerste foto's van Leonardo DiCaprio in 'The Revenant'

De nieuwe film van Birdman-regisseur Alejandro González Iñárritu.

Net als veel van zijn vorige films wordt ook Birdman van Babel, 21 Grams en Biutiful-regisseur Alejandro González Iñárritu op handen gedragen. De film kreeg onlangs onder meer maar liefst negen Oscarnominaties, waaronder Beste film, Beste Regisseur en Beste acteur, en won twee Golden Globes. Voor zijn volgende project heeft Iñárritu de beschikking over één van Hollywoods grootste namen: Leonardo DiCaprio.

Hieronder zie je twee eerste foto's van/uit The Revenant, een verfilming van het boek 'The Revenant: A Novel of Revenge' van Michael Punke. Andere rollen zijn voor Tom Hardy, Will Poulter en Domhnall Gleeson. Vanaf 14 januari 2016 in de Nederlandse bioscoop.





In de western/thriller The Revenant is het 1823. Pelsjager Hugh Glass wordt op een dag ernstig toegetakeld door een grizzlybeer. Ook wordt hij beroofd door zijn lijfwachten, die hem voor dood laten liggen. Als Glass wakker wordt, wil hij wraak en zijn zoektocht naar de twee mannen leidt hem door honderden kilometers woest landschap.



NieuwsFilm

meest populair