Veel plotdetails over 'Suicide Squad' gelekt

Wat is de grote missie van het team?

Latino Review zegt een heleboel details in handen te hebben rond de aankomende Warner/DC-film Suicide Squad, van regisseur David Ayer. Het betreft vooral details over het verhaal van de film, die gebaseerd zouden zijn op één van de laatste versies van het scenario.

Allereerst zou het geheel beginnen met de politie die Lawton en Harley Quinn oppakt. Zij worden naar een zwaarbewaakte gevangenis gebracht, waar een man met de naam Waller de leiding heeft. Ze krijgen explosieven geïmplanteerd en worden gedwongen mee te gaan op een missie om een wapenhandelaar uit te schakelen. Elke superheld en slechterik wordt nagejaagd in de film. Zo zou geïmpliceerd worden dat Batman ook een doelwit is.

De film speelt zich deels af in een gevangenis, waar veel slechteriken zich bevinden, waaronder de Joker. Die zou zich à la Hannibal Lecter grotendeels in de cel bevinden. Tegen het einde van de film vindt vervolgens een grote rel plaats in de gevangenis, waarbij velen ontsnappen. Daar hoort ook de Joker bij, die op het einde van de film veel mensen vermoordt.

De grote missie van het slechterikenteam draait verder om Lex Luthor. Die zou biologische wapens verhandelen en daarom een doelwit zijn. Ook zouden er veel genetische freaks in de gevangenis te vinden zijn, waaronder King Shark.

Wat vinden jullie van de geruchten? Rollen in de film zijn er voor Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto (The Joker), Jai Courtney (Boomerang) en Cara Delevigne (Enchantress). Suicide Squad gaat in augustus 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair