Vrouwelijke Stormtrooper in 'Star Wars: The Force Awakens'

Plus nieuwe concept-art, met Darth Vader?



Naar aanleiding van de teaser trailer van Star Wars: The Force Awakens waren er nogal wat fans verrast door de aanwezigheid van een 'gekleurde' Stromtrooper, gespeeld door John Boyega. Dit was namelijk nog niet eerder gezien in de Star Wars-saga. Hier kun je natuurlijk alles van vinden, maar nu komt er een mogelijk nog een verrassende wending. Regisseur J.J. Abrams introduceert mogelijk ook een vrouwelijke Stormtrooper.

Volgens BBC journalist Lizo Mzimba zal actrice / model Amybeth Hargreaves (zie foto) deze rol gaan bekleden. Uiteraard is het nog maar de vraag of we er iets van gaan merken als kijker. De Stormtroopers dragen voornamelijk een helm. De tweet van de journalist:

Hieronder zie je ook wat nieuwe concept-art van The Force Awakens, met onder meer een blik op het mysterieuze personage van Max von Sydow, enkele ruimteschepen en een groep Stormtroopers met vermoedelijk - jawel - Darth Vader. The Force Awakens staat gepland voor 18 december en de nieuwe trailer wordt rond 1 mei verwacht.







NieuwsFilm

meest populair