Algemeen

'The Huntsman' heeft een nieuwe regisseur

Cedric Nicolas-Troyan neemt de plaats van de onlangs vertrokken Frank Darabont in.

door Jan-Peter Rook op 22.01.2015 om 11:18 in Algemeen
Een paar dagen geleden hoorden we zowel goed als slecht nieuws m.b.t. The Huntsman, de geplande prequel op de actie-/avonturenfilm Snow White and the Huntsman (2012). Zo besloot regisseur Frank Darabont om de film toch maar niet te gaan regisseren, maar vernamen we tegelijkertijd dat Emily Blunt in gesprek zou zijn voor een schurkenrol.

Het vertrek van Darabont is inmiddels opgevangen, want Cedric Nicolas-Troyan heeft besloten de film te gaan regisseren. Hij werkte o.a. mee aan de visuele effecten van de eerste film en werd zelfs genomineerd voor een Oscar. Nicolas-Troyan werkte ook mee aan Maleficent en werd in het verleden in verband gebracht met de Highlander-reboot. Dit laatste zal waarschijnlijk niet meer gaan gebeuren, want Universal wil haast maken met The Huntsman.

Kristen Stewart zal niet terugkeren als Sneeuwwitje, maar Chris Hemsworth en Charlize Theron zijn wel weer te zien als respectievelijk de jager en koningin Ravenna. Het script van Darabont gaat over de levens van deze twee personages voordat Sneeuwwitje in hun levens kwam. Blunt moet de naargeestige zus van Ravenna gaan spelen.

The Huntsman komt in Nederland uit op 21 April 2016.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bigmichiel

Avatar

Het origineel was al een draak van een film. Ik zal deze dan ook zoveel mogelijk vermijden.

benjamin

Avatar

Darabont deed even misschien iets meer hoop krijgen, maar dit is dus weer exact wat je zou verwachten bij een sequel op een succesvolle maar zwakke film.

M0vieFreak

Avatar

Ik weet niet of de nieuwe regisseur een goede film hiervan kan maken.

thehungergames

Avatar

benjamin "Darabont deed even misschien iets meer hoop krijgen, maar dit is dus weer exact wat je zou verwachten bij een sequel op een succesvolle maar zwakke film."


Volgens mij was Snow White and the Huntsman niet zo heel succesvol...

NieuwsFilm

meest populair