Algemeen

Joel Edgerton en Jon Bernthal in beeld voor 'Suicide Squad'

Één van hen moet Tom Hardy opvolgen en Warner Bros. heeft mogelijk hun Deathstroke gevonden.

door Rik Timmer op 24.01.2015 om 18:11 in Algemeen
De superhelden film Suicide Squad, welke in het oog springende namen verzamelt, moest onlangs afscheid nemen van Tom Hardy. Hij was aangesteld voor het personage van Rick Flag, een rol die volgens diverse bronnen zeer klein zou zijn. Jake Gyllenhaals naam kwam vervolgens in het nieuws, maar ook deze heeft de rol afgeslagen. Latino Review komt nu met enkele vermakelijke geruchten op de proppen.

Er wordt om te beginnen vermeldt dat Warner Bros. diens oog op acteurs Jon Bernthal en Joel Edgerton heeft laten vallen voor de eerdergenoemde rol van Rick Flag. Op het moment zijn het echter enkel roddelplaatjes en is geen van beide heren in gesprek met de filmstudio. Mocht bijvoorbeeld Bernthal tot Rick Flag benoemd worden, dan zou hij wederom met regisseur David Ayer samenwerken sinds hun oorlogsfilm Fury.

Een andere acteur die in een film van Ayer heeft gespeeld - Joe Manganiello (Sabotage) - is blijkbaar in beeld voor de rol van huurmoordenaar Deathstroke. Een jaar geleden gaf schrijver David S. Goyer nog aan dat een Deathstroke film in het vooruitzicht was, waardoor het niet zo vreemd zou zijn als Suicide Squad als een soort prequel zou functioneren. Cinemablend heeft tevens bevestigd dat Gary Sinise in de film zal optreden, alhoewel het niet als Generaal Wade Eiling zal zijn, zoals diverse geruchten eerder hadden vermeld.

Tot op heden bezit de film namen zoals Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang) en Jared Leto (The Joker). Pas in augustus 2016 zullen we de prent kunnen bezichtigen.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Klinkt wel goed, zowel Bernthal als Edgerton zijn top acteurs.
En Gary Sinise, zodeknetter, die kerel heb ik lang niet meer (in een film) gezien.

DeMuizenkoning

Avatar

Tja, ik had eigenlijk wel verwacht dat Gyllenhaal dit niet ging accepteren, hij kiest de laatste jaren goeie (en ook wel speciale) projecten uit, zag deze daar niet echt tussen passen, wel zonde.. Al is Edgerton geen slechte keuze, hij was erg sterk in Warrior, en als hij hier net zo een krachttraining voor doet zoals hij het daarvoor deed past hij hier goed tussen. Bernthal vond ik ook sterk in Fury maar.zie toch liever Edgerton, en ik denk de studio ook, toch een grote publiekstrekker dan Bernthal.

pmw84

Avatar

Ik ben erg blij dat Gyllenhaal deze rol heeft afgeslagen want ik ben echt geen fan van hem, Prince of Persia was ook een mislukker

Jai Courtney is niet eens acteur, ik snap echt niet dat hij in Hollywood het heeft gemaakt, zijn acteer prestaties zijn zeer matig en Die-Hard was sowieso een slechte film en hij heeft het nog erger gemaakt

Joel Edgerton is OKAY, maar ik vond zijn acteerwerk in Exodus zoooooo slecht en amateuristisch. Zeer teleurgesteld in hem

Jon Bernthal is daarentegen een super acteur. Zijn rol in Wolf of Wallstreet en Fury was super vet en hij heeft die gezicht uitdrukking van een BAD GUY

Nog steeds vind ik erg jammer dat WB Tom Hardy niet als Bane hebben gebruikt. Want in sommige comics Bane speelt een rol in Suicide Squate en in Batman movie was het nooit duidelijk geworden of Bane dood is gegaan of niet (enkel "neergeschoten door Catwoman")

Waarom zou BC Will Smith willen gebruiken voor een karakter die blank is? Ik ben het spuugzat met die veranderingen in huidskleur van personages. Binnen kort wordt Black Panter door een blanke gast gespeeld, WTF

Muufley

Avatar

[quote=pmw84]Ik ben erg blij dat Gyllenhaal deze rol heeft afgeslagen want ik ben echt geen fan van hem, Prince of Persia was ook een mislukker /quote]

Hah, dat kan ik wel geloven als je enkel ruk films van hem opzoekt.

Masterbrain

Avatar

Een citaat uit de tekst: een rol die volgens diverse bronnen zeer klein zou zijn.

Geen wonder dat Hardy weg is en wie welke GROTE acteur wil nou 5 minuutjes speeltijd?.

vind trouwens beide heren een goede keus , maar zou liever Undisputed 3 acteur Scott Adkins willen zien in die rol.

michaelbay

Avatar

Waarom gebruiken ze de acteur niet die deathstroke speelt in arrow?
die vind ik echt super goed.

jaime91

Avatar

Ik hoop zo op Jon Bernthal. Nogmaals sinds The Walking Dead vind ik hem een fantastisch acteur, en ik gun het hem gewoon om door te breken. Hopelijk krijgt hij de kans in Suicide Squad. Hij heeft al eens met Ayer gewerkt dus hopelijk werkt dat in zijn voordeel.

In tegenstelling tot Gyllenhaal (wat ik ook een geweldige acteur vind) zie ik in Bernthal wel een leider van een groepje badguys.

benjamin

Avatar

pmw84 "Ik ben erg blij dat Gyllenhaal deze rol heeft afgeslagen want ik ben echt geen fan van hem, Prince of Persia was ook een mislukker "
En hij heeft daarnaast vooral geen andere rollen neergezet waarop je hem (beter) zou kunnen beoordelen.

Glennekeeeee

Avatar

pmw84 "

Nog steeds vind ik erg jammer dat WB Tom Hardy niet als Bane hebben gebruikt. Want in sommige comics Bane speelt een rol in Suicide Squate en in Batman movie was het nooit duidelijk geworden of Bane dood is gegaan of niet (enkel "neergeschoten door Catwoman")

"


waarom? dat is nochtans heel duidelijk! de wereld van Nolan is NIET dezelfde als die die DC en Snyder nu aan het opzetten zijn, dezelfde Bane maar een andere batman? en dan heb ik het niet over de acteur maar wel over de achtergrond, wat hij al meemaakte etc... lijkt me wat onlogisch

en ja ik vond Hardy ook een goede Bane maar anderzijds is het gewoon goed dat ze de trilogie laten voor wat ze was (laat dat nou maar mooi een meestertrilogie blijven) en iets nieuws opstarten.

M0vieFreak

Avatar

Ik vind het erg jammer van Hardy en Gyllenhaal. Deze geruchten klinken allemaal wel goed. Ik ben benieuwd wie het uiteindelijk gaat worden.

Ereptile

Avatar

Jon Bernthal zie ik deze rol wel op zich nemen. Zijn rol als Shane in The Walking Dead vond ik geweldig. Vooral de laatste afleveringen met hem.

Steve-O

Avatar

Bernthal liever dan Edgerton. Ik vind hem overtuigender en daarbij, moet de film nog komen waarin Edgerton me echt overtuigd. In Warrior was 't 'm ook niet...

Jammer dat Hardy en Gyllenhaal hebben moeten laten (of willen lol) schieten. Alhoewel, het is een flink mindere naam dan The Joker om er maar één te noemen en het gerucht dat hij, Deadshot en Quinn grotere rollen hebben gekregen vind ik de keuze wel logisch.

Interessant trouwens dat Sinise ook circuleert, voor de rol van Eiling dan. Dat kan nog leuk uitpakken :9 Ik kijk hier in ieder geval erg naar uit, cast is veelbelovend, Ayer heeft een talent voor een scherp randje en het plot dat gelekt is klinkt goed wat mij betreft!

Misschien dus al rond April de eerste foto van Leto als de Joker :E Zal me niks verbazen, ze willen natuurlijk niet dat een crappy set foto onze eerste blik op de nieuwe Joker verpest.

Frietgezicht

Avatar

Decepticon "
En Gary Sinise, zodeknetter, die kerel heb ik lang niet meer (in een film) gezien."


En terecht. Ik wil niet beweren dat het een beroerde acteur is maar een memorabele rol in een mooie film heeft hij nooit gespeeld en een hoofdrol accepteren in een klote serie als CSI(zelfs een spinoff) verdiend ook geen aanzien meer.

bramme

Avatar

Frietgezicht "En terecht. Ik wil niet beweren dat het een beroerde acteur is maar een memorabele rol in een mooie film heeft hij nooit gespeeld en een hoofdrol accepteren in een klote serie als CSI(zelfs een spinoff) verdiend ook geen aanzien meer."

LT Dan in Forrest Gump! Geweldige rol hoor Smiley face

Chrischzz

Avatar

Als ik Jon Berthal lees,lees ik altijd Jody Bernal.. =(

NieuwsFilm

meest populair