Han Solo en Boba Fett mogelijk in één film

Beide heren zouden niet elk één avontuur beleven, maar juist samen op pad gaan met andere premiejagers.

Sinds het nieuws uitkwam dat er meer Star Wars films aan de horizon zijn, kwam men meteen met ideeën voor alleenstaande delen van verscheidene personages. De fan favoriete Han Solo (in de originele reeks gespeeld door Harrison Ford) en premiejager Boba Fett zouden onder meer hun eigen avontuur op het witte doek leiden. Latino Review komt nu echter met het gerucht dat de buitenaardse karakters in dezelfde film zullen optreden. En regisseur Gareth Edwards (Godzilla) zal deze dan regisseren, en dus niet enkel de Han Solo film, zoals eerder vermeld.

De spin-off - die nog altijd geen officiële titel draagt - zal naar verluidt niet over de Death Star gaan. Diverse bronnen, waaronder Slashfilm, hadden destijds vermeld dat een groep premiejagers daarvan de bouwplannen zouden stelen in een soort rooffilm. Het lijkt er nu meer op dat dit verhaal juist voor die gelegenheden zal plaatsvinden. Daar komt bij dat deze spin-off op de relaties tussen Han Solo, Boba Fett en andere criminelen zal focussen. Zo zou ook het ras van de Hutts centraal staan. De bedoeling van deze prent is om leven in andere delen te blazen.

Latino Review vermeldde daarnaast dat er nog re-shoots voor Star Wars: The Force Awakens zullen geschieden, in verband met de karakters die in deze spin-off voorkomen. Ook onthulde de website Making Star Wars dat er in Mexico gefilmd zal worden en dat "premiejagers belangrijk zijn voor de film." Speculaties over de locaties in Mexico brengen naar voren dat de planeet Geonosis in de film voorkomt. Dit is de planeet waarop Boba Fett's vader, Jango, aan het einde van Attack of the Clones kwam te overlijden.

De spin-off zal pas eind 2016 verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair