Actievolle eerste trailer 'Hitman: Agent 47'

En bekijk ook meteen de eerste poster van de film.

De eerste poster en trailer van Hitman: Agent 47, de nieuwe poging de Hitman spellenreeks naar het witte doek te brengen, zijn vrijgegeven. In onderstaande trailer zie je Rupert Friend als de moordenaar, die genetisch gemanipuleerd is om een perfecte moordmachine te zijn. Hij staat alleen maar bekend als de laatste twee cijfers van de barcode die achterop zijn nek staan en is de culminatie van decennia onderzoek naar kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie.


In de film heeft Agent 47 de missie om een megacorporatie uit te schakelen, die van plan is zijn verleden te ontcijferen en een leger van moordenaars te maken, die nog veel sterker zijn dan hijzelf. Samen met een jonge vrouw, die het geheim heeft om deze krachtige vijand te verslaan, gaat 47 de confrontatie aan met schokkende onthullingen rond zijn oorsprong.

Naast Rupert Friend, zijn in deze film van Aleksander Bach ook rollen weggelegd voor Zachary Quinto, Ciarán Hinds, Thomas Kretschmann, Hannah Ware en Emilio Rivera. Vanaf 3 september in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair