Video

Actievolle eerste trailer 'Hitman: Agent 47'

En bekijk ook meteen de eerste poster van de film.

door Jim Pedd op 12.02.2015 om 08:49 in Video
De eerste poster en trailer van Hitman: Agent 47, de nieuwe poging de Hitman spellenreeks naar het witte doek te brengen, zijn vrijgegeven. In onderstaande trailer zie je Rupert Friend als de moordenaar, die genetisch gemanipuleerd is om een perfecte moordmachine te zijn. Hij staat alleen maar bekend als de laatste twee cijfers van de barcode die achterop zijn nek staan en is de culminatie van decennia onderzoek naar kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie.

In de film heeft Agent 47 de missie om een megacorporatie uit te schakelen, die van plan is zijn verleden te ontcijferen en een leger van moordenaars te maken, die nog veel sterker zijn dan hijzelf. Samen met een jonge vrouw, die het geheim heeft om deze krachtige vijand te verslaan, gaat 47 de confrontatie aan met schokkende onthullingen rond zijn oorsprong.

Naast Rupert Friend, zijn in deze film van Aleksander Bach ook rollen weggelegd voor Zachary Quinto, Ciarán Hinds, Thomas Kretschmann, Hannah Ware en Emilio Rivera. Vanaf 3 september in de bioscoop.
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kurtje79

Avatar

Heerlijke film voor een zaterdag op de bank, met een krat bier en een zakje Doritos Smiley face

de1v3c1o

Avatar

Vind dit totaal niet Hitman achtig, vond de vorige film veel meer die sfeer hebben. Hitman lijkt er in deze film niet eens goed op, Timothy Olyphunt vulde dit veel beter in, afgaande van de trailer dan hé

Helios

Avatar

Zucht, dit wordt 'm weer niet. Hitman 2 heette niet voor niets 'a silent assasin'. Hoop dat ze ooit die aanpak eens gaan gebruiken ipv de zoveelste domme lompe actie. Juist bij deze acteur had ik me een subtielere film voorgesteld, zoals zijn spel ook al in Homeland liet zien. Niet dus.. Die verhoor-scene is tenenkrommend slecht, en die one-liner "you're locked in here with me" kan je echt niet meer gebruiken na Watchmen (tenzij je je personage een expliciet ironische Rorschach verwijzing wilt laten doen).

DeMuizenkoning

Avatar

Helios "Zucht, dit wordt 'm weer niet. Hitman 2 heette niet voor niets 'a silent assasin'. Hoop dat ze ooit die aanpak eens gaan gebruiken ipv de zoveelste domme lompe actie. Juist bij deze acteur had ik me een subtielere film voorgesteld, zoals zijn spel ook al in Homeland liet zien. Niet dus.. Die verhoor-scene is tenenkrommend slecht, en die one-liner "you're locked in here with me" kan je echt niet meer gebruiken na Watchmen (tenzij je je personage een expliciet ironische Rorschach verwijzing wilt laten doen)."


Nee dit ziet er inderdaad echt niet uit, wat een bende.. Al vanaf de eerste scène is het zo ongeloofwaardig als wat, je kan zowat een heel boek schrijven over wat hier allemaal niet klopt. Ook is het inderdaad spijtig dat ze hem (weer) niet neerzetten als de "silent assassin" ook al had je volgens mij de keuze in het spel om gewoon iedereen in een keer af te schieten of zo stil mogelijk te zijn, de laatst genoemde was toch zijn specialiteit. Z'n voorganger stelde al niks voor, denk dat dit ook niet veel voorstelt, misschien ooit eens kijken op tv ofzo als je niks beters te doen hebt.

jaime91

Avatar

de1v3c1o "Vind dit totaal niet Hitman achtig, vond de vorige film veel meer die sfeer hebben. Hitman lijkt er in deze film niet eens goed op, Timothy Olyphunt vulde dit veel beter in, afgaande van de trailer dan hé"


Ben ik niet met je eens. Ik vind dat deze trailer juist meer die Hitman vibe heeft dat de Olyphant film. Ik snap alleen niet waarom Friend niet volledig kaal is, maar verder ziet hij er wel geloofwaardig uit als 47 en in de actie doet hij zo te zien ook heel goed. Ook tof dat ze het switchen van kleren ook opnieuw voorbij laten komen. Dat is ook een heel belangrijk punt van de games. En tof dat agent 47 hierin de badguy is. Althans zo lijkt het.

Nu lijkt het net alsof ik verwacht dat dit een goede film gaat worden, dat verwacht ik totaal niet. Dit zal vast en zeker een slechte film worden. Ik bedoel, Skip Woods is betrokken bij het schrijven van deze film en die man is analfabeet dus ik verwacht dat deze film een hoop stront zal worden net als de andere films waaraan Woods zijn medewerking verleent. Maar ik moet toegeven dat deze trailer er niet zo heel slecht uitziet. Ja de CGI wel, maar verder ziet dit eruit als een simpel hersenloos actiefilmpje die je inderdaad op een avond thuis kijkt met een zak chips.

jaime91

Avatar

DeMuizenkoning "Nee dit ziet er inderdaad echt niet uit, wat een bende.. Al vanaf de eerste scène is het zo ongeloofwaardig als wat, ."


Als je in een film geschreven door Skip Woods geloofwaardigheid gaat zoeken ben je echt verkeerd.

Goov25

Avatar

Pfff wat een bombastische trailer zeg. Net zoveel realisme als.. als... ik weet ff geen goed voorbeeld ;) Geen Homeland-kwaliteit, dat is zeker.

Frietgezicht

Avatar

Ach,vroeger was ik tevreden om af en toe een B-film met Van Damme of Seagal mee te pakken en wat dat betreft lijkt deze B-film dan veel vermakelijker.
Spel nooit gespeeld dus mij boeit het niet of die het spel eer aandoet.

Keertje met pilsje thuis kijken,why not.

M0vieFreak

Avatar

Ik vind het er goed uitzien. Het is jammer dat hij niet volledig kaal is.

WuzzYNL

Avatar

Ik moet zeggen dat ik wel verrast ben, het is idd geen Hitman vibe (geen stealth). Maar de actie is ala Fast and the Furious...

DeMuizenkoning

Avatar

jaime91 "Als je in een film geschreven door Skip Woods geloofwaardigheid gaat zoeken ben je echt verkeerd."


Volgens mij nog nooit van gehoord (of heeft geen echt goede indruk achter gelaten en ben hem dus alweer vergeten) dus ik kan het niet weten ;)

YOLO

Avatar

De Hitman zijn erg leuke games. Maar e.o.a. lukt niet om naar het grote scherm te brengen. Weer heeft men vertrouwen in Skip Woods. En net zoals Timothy Olyphant ziet Rupert Friend er ook niet uit als een echte Agent 47. Bij wijze van spreken ziet Denzel Washington beter uit als Agent 47 (zie bewijs The Equalizer).
Maaja het wordt dan maar een B film avond thuis met veel bier, chips & vrienden.


jaime91 "Ben ik niet met je eens. Ik vind dat deze trailer juist meer die Hitman vibe heeft dat de Olyphant film.

..

Ik bedoel, Skip Woods is betrokken bij het schrijven van deze film en die man is analfabeet dus ik verwacht dat deze film een hoop stront zal worden net als de andere films waaraan Woods zijn medewerking verleent."
Weet je wat dan zo ironisch. Beide Hitman films zijn geschreven voor Skip Woods.

DeMuizenkoning "Volgens mij nog nooit van gehoord (of heeft geen echt goede indruk achter gelaten en ben hem dus alweer vergeten) dus ik kan het niet weten ;)"
Ik neem aan dat je volgende films geschreven door Skip Woods niet hebt gezien. Sabotage, A Good Day to Die Hard, The A-Team, X-Men Origins: Wolverine, Hitman 2007 en Swordfish

jaime91

Avatar

YOLO "Weet je wat dan zo ironisch. Beide Hitman films zijn geschreven voor Skip Woods.
"


Dat wist ik, en daar snap ik niks van. Waarom blijven ze die man inhuren? Het enige wat ik kan bedenken is dat het geen reet kost om Woods in te huren. Een prutser is het, kan het niet vaak genoeg zeggen.

thehungergames

Avatar

Ben niet bekend met de Hitman games, maar deze trailer vind ik er wel goed uit zien. Vooral die remix van het nummer van Jimi Hendrix vind ik leuk :E

DeMuizenkoning

Avatar

YOLO " Ik neem aan dat je volgende films geschreven door Skip Woods niet hebt gezien. Sabotage, A Good Day to Die Hard, The A-Team, X-Men Origins: Wolverine, Hitman 2007 en Swordfish"


Ironisch bedoelt? Hoe dan ook heb er inderdaad bijna geen enkele van gezien, alleen de laatste twee van deze lijst, maar nogmaals, de naam Skip Woods zegt me weinig, en nu begrijp ik op z'n minst waarom ;)

NieuwsFilm

meest populair