Gina Carano gecast als Angel Dust in 'Deadpool'!

X-Man Colossus zal daarnaast ook zijn opwachting maken in de film.

MMA-vechter/actrice Gina Carano (Haywire, Fast and Furious 6) zal volgens The Hollywood Reporter een rol spelen in Tim Millers Deadpool. Carano zal de rol spelen van Angel Dust, een vrij obscure mutant die super sterk kan worden door haar adrenaline-niveau te verhogen. Angel Dust is ook lid van een ondergrondse mutantenbende die ook wel bekendstaat als de Morlocks (een naam die X-Men fans ongetwijfeld bekend zal voorkomen). Angel Dust is maar weinig voorgekomen in de strips van Marvel, afgezien van een Morlocks-miniserie uit 2002, die geschreven werd door Geoff Johns.

Carano zal in Deadpool te zien zijn naast Ryan Reynolds, T.J. Miller en Ed Skrein. Verder wordt er nog gezocht naar een vrouwelijke hoofdrolspeler. De lijst voor die rol is inmiddels teruggebracht naar zes actrices, dus die beslissing zal waarschijnlijk snel genomen worden. Een ander nieuwtje rondom de Deadpool-film is dat Colossus een rol zal spelen in het verhaal van de film. Het is echter nog onbekend of Daniel Cudmore opnieuw de rol van deze mutant zal spelen.

Het script van Deadpool werd geschreven door Zombieland-duo Rhett Reese en Paul Wernick. De opnames gaan volgende maand van start in Vancouver en de film moet de bioscopen bereiken in februari 2016.



NieuwsFilm

meest populair