Gerucht: Sam Taylor-Johnson stapt uit productie vervolgen 'Fifty Shades of Grey'

Ze zou continu ruzie hebben met de schrijfster van de boeken, E.L. James.

Regisseur Sam Taylor-Johnson zou gedreigd hebben uit de productie van het vervolg op Fifty Shades of Grey te stappen. Oorspronkelijk zou zij ook de twee geplande vervolgen op de hit met Jamie Dornan en Dakota Johnson regisseren, maar het lijkt erop dat die plannen niet doorgaan.

”Sam zal niet terugkeren voor de Fifty Shades vervolgen,” aldus een anonieme bron van The Sun. ”Ze wil niet meer en Universal steunt die beslissing. Haar relatie met Erika [James, schrijfster van de boeken] is vergiftigd geraakt. Ze haten elkaar en geven elkaar de schuld voor de problemen van de film. De grootste ruzies gingen over de seksscènes in de film. Erika wilde dat de film loyaal zou zijn aan het boek en explicieter zou worden.”

Eerder al gaf regisseur Taylor-Johnson toe meermaals geruzied te hebben met schrijfster E.L. James. ”We hadden ruzies op de set en ik ben er niet zo van om mensen direct te confronteren, maar het ging erom een middenweg te vinden die voor ons allebei kloppend was. En daar zijn we uit gekomen,” vertelde Johnson al eens.

Ruzies of geen ruzies, ondertussen boekt de film grote successen aan de bioscoopkassa’s. De vervolgen zullen er dus sowieso komen, met of zonder Johnson.



NieuwsFilm

meest populair