Lena Headey zwanger van tweede kind

De 'Game of Thrones'-ster heeft niet weggegeven wie de vader is.

Via People is het nieuws uitgekomen dat Lena Headey (Dredd, 300: Rise of an Empire) in de zomer van 2015 weer een nieuw kind zal verwachten. Dit onthulde de 41-jarige van de week in een statement. Daarin vertelde ze niet enkel wat haar te wachten stond, maar ook dat ze privacy begeerde.

"Tot mijn genoegen wil ik hierbij bevestigen dat ik de komende zomer mijn tweede kind zal krijgen. Ik hoop daarnaast dat ik met deze aankondiging wat van mijn privacy kan terugwinnen, aangezien ik deze ben kwijtgeraakt vanwege nieuwsgierige fotografen. Bij dezen vraag ik ze alsjeblieft mijn privéleven te respecteren en mij van de keer te laten genieten."

De Engelse trouwde in 2007 met Peter Loughran. Zij kregen drie jaar later een zoon, Wylie. Het duo ging echter in 2011 uit elkaar, wat pas twee jaar later wettelijk gefinaliseerd werd. Het is hierdoor onbekend wie de vader van Headeys nieuwste kind is, aangezien zij dit nooit gedeeld heeft.

Lena Headey is tegenwoordig voornamelijk bekend van haar rol in de populaire televisieserie Game of Thrones. Daarin speelt zij de rol van Cersei Lannister. Voor die rol ontving zij twee keer een nominatie.



NieuwsFilm

meest populair