Extra regisseur voor 'Kung Fu Panda 3'

Jennifer Yuh krijgt hulp van Alessandro Carloni, die ook al aan de eerste twee films meewerkte.

De laatste jaren wordt er rustig gewerkt aan Kung Fu Panda 3, maar het lijkt erop dat het tempo wat wordt opgevoerd. DreamWorks Animation en regisseuse Jennifer Yuh hebben namelijk besloten er een extra kracht bij te halen. Alessandro Carloni, die ook al zijn medewerking verleende aan de eerste twee delen van de reeks, zal de nieuwe sequel samen met Yuh gaan regisseren.

Deadline bericht dat DreamWorks Animation een beetje haast wil gaan maken met Kung Fu Panda 3, zodat de promotiecampagne zo snel mogelijk van start kan gaan. Het gevolg was dat Yuh Carloni aandroeg als coregisseur, waarmee de studio vervolgens instemde.

Ook Yuh is al sinds de eerste film uit 2008 betrokken bij de franchise. Destijds ging ze alleen nog maar over het verhaal, maar bij deel 2 mocht ze plaatsnemen in de regisseursstoel. Carloni kwam tot nu toe niet verder dan animatie-gerelateerde taken, maar mag zich nu dus opmaken voor zijn regiedebuut.

Kung Fu Panda 3, met o.a. Jack Black, Angelina Jolie, Seth Rogen, Bryan Cranston, Mads Mikkelsen en Rebel Wilson in de stemmencast, staat gepland voor 18 maart 2016.



NieuwsFilm

meest populair