Schrijver en regisseur 'Spider-Man' reboot gevonden

En er zijn ook al details over het verhaal van de film.

Latino Review meldt dat Marvel en Sony een nieuwe regisseur en schrijver gevonden hebben voor de reboot van de Spider-Man franchise. Drew Goddard zou de reboot gaan schrijven en regisseren. Eerder was hij verantwoordelijk voor het scenario en de regie van de geplande Sinister Six-film, maar die film zou niet doorgaan.

Wel zouden bepaalde details van de Sinister Six-film verwerkt worden in het nieuwe project. Niet alleen Sinister Six zou slachtoffer zijn van de deal tussen Marvel en Sony, maar ook alle andere films worden geannuleerd. De film over Aunt May gaat niet door en ook alle andere spin-offs sneuvelen.

Latino Review meldt ook al wat details rond de reboot. Deze zou de titel Spectacular Spider-Man krijgen en is daarmee vernoemd naar een van de comicreeksen. Er wordt ditmaal geen oorsprongsverhaal verteld, het is in de film een gegeven dat Spider-Man bestaat. Zoals eerder al verwacht werd, keert Andrew Garfield niet terug en wordt een jonge acteur gecast voor de rol.

Hij moet een Spider-Man spelen die nog op de middelbare school zit en krijgt in eerste instantie een trilogie. De gedachte is dat een jonge acteur ook in de verre toekomst nog meer trilogieën kan maken. Een groot deel van de film zou verder draaien om een gevecht tussen Iron Man en Spider-Man, die zich bij de Avengers zou willen voegen. Ook zou in de eerste film getoond worden hoe de Sinister Six bij elkaar komen.

Overigens melden The Wrap en THR dat de deal nog niet zo ver gevorderd zou zijn als LatinoReview meldt. Goddard zou volgens THR vandaag nog een vergadering hebben met Marvel en de grote favoriet zijn voor de regie.

De nieuwe Spider-Man zou zijn opwachting maken in Captain America: Civil War en daarna te zien zijn in een solofilm. Het is nog wachten op een acteur voor de rol.



NieuwsFilm

meest populair