Kevin Hart maakt van Will Ferrell een bikkel in red-band trailer 'Get Hard'

Gangsters, boers taalgebruik, explosies, krankzinnigheid en nazi's komen o.a. voorbij.

Warner Bros. heeft een energieke red-band trailer vrijgegeven van de komedie Get Hard. De promotiemachine draait namelijk nu op volle toeren omdat de film eind deze maand in de Amerikaanse bioscoopzalen zal verschijnen. Wij Nederlanders zullen helaas een langere poos moeten wachten. Wie een liefhebber is van de onderstaande trailer kan de lachfilm - met in de hoofdrollen Will Ferrell en Kevin Hart - begin juli bezichtigen.



De film draait om miljonair James King (Ferrell) die een ten laste legging van fraude naar zijn hoofd geslingerd krijgt en binnen 30 dagen zichzelf bij de gevangenis moet melden. Hij acht in die tijd een stoere gozer te worden, zodat er een kans is (hoe minuscuul dan ook) dat hij zijn verblijf daadwerkelijk kan overleven. Hiervoor schakelt hij de hulp in van Darnell Lewis (Hart). King neemt aan dat Lewis een crimineel is, maar in werkelijkheid heeft de laatstgenoemde nog nooit een parkeerboete gekregen. Gezamenlijk trachten ze van King een man te maken, alhoewel dat enige complicaties lijkt op te leveren.

Naast Ferrell en Hart kunnen we ook acteurs verwachten zoals Matt Walsh, Alison Brie en Craig T. Nelson. Het verhaal komt uit de pen van de makers van Anchorman, Men In Black 3 en Ant-Man.

NieuwsFilm

meest populair