Vision in derde trailer 'Avengers: Age of Ultron'

Een flits van de nieuwe held en verder heel veel nieuwe beelden.

Eigenlijk zou ‘ie er pas morgen komen, maar via een plotselinge actie op Twitter, kregen Marvel-fans de kans om de gloednieuwe trailer voor Avengers: Age of Ultron vroegtijdig vrij te spelen. Het enige wat ze daarvoor hoefden te doen was over de film tweeten en bij genoeg berichten op het sociale medium, zou de trailer online gezet worden. Zodoende dus, dat hieronder een dag eerder dan verwacht, de derde trailer voor de film van regisseur Joss Whedon te bekijken is.

Opvallend is niet alleen het feit dat er veel nieuwe beelden te zien zijn in deze rond Ultron gecentreerde trailer, maar dat we daar bovenop eindelijk een bijzonder korte officiële blik krijgen op Paul Bettany als the Vision. Verder lijken de machtigste helden van de Aarde nog redelijk eendrachtig in de trailer.


In de film is Tony Stark (Robert Downey Jr.) de oprichter van een gloednieuw vredesprogramma. Nu S.H.I.E.L.D. vernietigd is, hebben de Avengers namelijk een tijdelijke pauze nodig van het tegenhouden van bedreigingen. De zelfbewuste, lerende en intelligente robot Ultron (James Spader) overziet het vredesprogramma, maar het plan van Stark loopt uit de hand als Ultron besluit dat de mensen de grote vijand zijn. Aan Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), de Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner) de taak om hem, met hulp van Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) een halt toe te roepen. Daarbij komen ze de machtige tweeling Pietro (Aaron Johnson) en Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) tegen, evenals Vision (Paul Bettany).

Avengers: Age of Ultron gaat op 22 april in première.

NieuwsFilm

meest populair