Video

Vision in derde trailer 'Avengers: Age of Ultron'

Een flits van de nieuwe held en verder heel veel nieuwe beelden.

door Jim Pedd op 04.03.2015 om 19:20 in Video
Eigenlijk zou ‘ie er pas morgen komen, maar via een plotselinge actie op Twitter, kregen Marvel-fans de kans om de gloednieuwe trailer voor Avengers: Age of Ultron vroegtijdig vrij te spelen. Het enige wat ze daarvoor hoefden te doen was over de film tweeten en bij genoeg berichten op het sociale medium, zou de trailer online gezet worden. Zodoende dus, dat hieronder een dag eerder dan verwacht, de derde trailer voor de film van regisseur Joss Whedon te bekijken is.

Opvallend is niet alleen het feit dat er veel nieuwe beelden te zien zijn in deze rond Ultron gecentreerde trailer, maar dat we daar bovenop eindelijk een bijzonder korte officiële blik krijgen op Paul Bettany als the Vision. Verder lijken de machtigste helden van de Aarde nog redelijk eendrachtig in de trailer.

In de film is Tony Stark (Robert Downey Jr.) de oprichter van een gloednieuw vredesprogramma. Nu S.H.I.E.L.D. vernietigd is, hebben de Avengers namelijk een tijdelijke pauze nodig van het tegenhouden van bedreigingen. De zelfbewuste, lerende en intelligente robot Ultron (James Spader) overziet het vredesprogramma, maar het plan van Stark loopt uit de hand als Ultron besluit dat de mensen de grote vijand zijn. Aan Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), de Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner) de taak om hem, met hulp van Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) een halt toe te roepen. Daarbij komen ze de machtige tweeling Pietro (Aaron Johnson) en Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) tegen, evenals Vision (Paul Bettany).

Avengers: Age of Ultron gaat op 22 april in première.

34 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Carnage

Avatar

The vision what a tease :$ hahahha wel cool gedaan :$

Steve-O

Avatar

Ziet er wel oké uit. Weet nog niet zeker of ik dit wel in de bioscoop ga bekijken.

Secret1994goesFilm

Avatar

Speelt de Vision er wel in? :P in geen enkele trailer, tot deze nu, hebben we hem zien voorbij komen...
Vind persoonlijk deze trailer nog goed... moet dringend stoppen met ze te checken :P

Bilbo

Avatar

Misschien niet de meest originele trailer, maar wel ééntje die de film voor mij goed verkoopt. Dit lijkt me wel degelijk een kijkje waard, waar de andere trailer me niet echt wist om te halen.

berepoot123

Avatar

OMG, wat een geweldige trailer. De vorige 2 vond ik wel goed maar niks o zo speciaal. Maar deze is zo geweldig. HYPED

FilmMaster

Avatar

Steve-O "Ziet er wel oké uit. Weet nog niet zeker of ik dit wel in de bioscoop ga bekijken."

ik weet het na het zien van deze trailer ook niet. Lijkt teveel een kopie van de eerste film.

chakib82

Avatar

Gruwelijk kan niet wachten, lekker bijna 1.5 eerder dan de VS.

Scheerzeep

Avatar

Lijkt net 'Wolverine' rond 01:10 O.o

benjamin

Avatar

Ik weet al wel dat ik hem wil zien, dus ik ga dit ook overslaan.

Scheerzeep

Avatar

Airbender "Ik haatte deel 1, waarom kijk ik hier ontzettend naar uit? :}

1 minpuntje: jammer dat er weer een leger is waar de team tegen moet vechten, dat hebben we al gezien in deel 1, zou leuk zijn als ze gewoon allemaal tegelijk Ultron (en misschien Scarlet Witch en Quicksilver?) aanvallen.

Trouwens ik heb Vision gemist, welke tijd in de trailer is hij te zien?"


Vlak voor het einde, een enkele seconde. Misschien heb je het wel gewoon gezien, maar viel hij niet echt bij je op. Hij opent zijn ogen in ieder geval Smiley face

Ereptile

Avatar

Wow netjes!!! En ik vind Ultron's stem veel beter dan wat ik hoorde in de tweede trailer. Plus de Vision tease op het einde! :W

Mysterio

Avatar

Ze weten wel hoe ze je nieuwsgierig kunnen krijgen ... Dat laatste shot is gewoon een meesterwerk

gotrunks

Avatar

FilmMaster "ik weet het na het zien van deze trailer ook niet. Lijkt teveel een kopie van de eerste film."

wat lijkt er op dan?

StarWars2015

Avatar

Airbender "Lol had hem stopgezet na de titel O+"
Je had best kunnen weten dat er bij Marvel films altijd iets na de (af)titel(ing) kan komen ;)

MisterMarvel

Avatar

Sorry mensen maar deze trailer is badass. Echt de beste trailer van het jaar al is het pas maart. Kan niet wachten op de hele film

M0vieFreak

Avatar

Ziet er goed uit! Ik heb er zin in!

SeanDeNiro

Avatar

Het zier er gelikt uit maar niets voor mij. Te veel actie en te weinig inhoud.

Kayton

Avatar

Dit ziet er heel goed uit. Toch wel de beste trailer van de 3 verschenen trailers.

JamesBond

Avatar

Ik zei tegen mezelf: kijk hem niet!

Ik heb hem toch gekeken… Prachtig! :W

ISIM

Avatar

Vision zal er wel maar 5 minuten in spelen. Op het eind van de trailer
Zie je S. witch samen met Avengers vechten tegen Ultron

gotrunks

Avatar

ISIM "Vision zal er wel maar 5 minuten in spelen. Op het eind van de trailer
Zie je S. witch samen met Avengers vechten tegen Ultron"

jij hebt hem al gezien voor iedereen dus?

Ed Crane

Avatar

Hulkbuster versus de Hulk, ook de nieuwe beelden laten weer duidelijk de invloed zien van Man Of Steel en dat is best positief. Zoveel MCU-films met een beetje echt goede actie zijn er niet (vooralsnog zo rond de 1 2/3e eigenlijk, maar dit belooft goeds).

Rolo2013

Avatar

2x WAUW !!

1x WAUW voor de trailer en 1x WAUW voor sommige reacties :S

sjef

Avatar

Ik ben benieuwd hoe ultron en de tweeling elkaar leren kennen. De tweeling is gemaakt door Hydra en Ultron niet. Maar de trailer ziet er megacool uit ! Nog maar een paar weekjes wachten en dan op naar de bioscoop !!

Rolo2013

Avatar

sjef "ik ben benieuwd hoe ultron en de tweeling elkaar leren kennen. De tweeling is gemaakt door Hydra en Ultron niet. Maar de trailer ziet er megacool uit ! Nog maar een paar weekjes wachten en dan op naar de bioscoop !!"


Ook benieuwd en zeker zin in, erg blij dat er dit jaar grote spektakel films uitkomen, nu hopen dat ze de verwachtingen waar maken....kan ze sowieso gaan kijken, zo goed als om de hoek in DE bioscoop zaal van Nederland (en ver daarbuiten ;) )

Ed Crane

Avatar

Rolo2013 "Ook benieuwd en zeker zin in, erg blij dat er dit jaar grote spektakel films uitkomen, nu hopen dat ze de verwachtingen waar maken....kan ze sowieso gaan kijken, zo goed als om de hoek in DE bioscoop zaal van Nederland (en ver daarbuiten ;) )"


Zeker, ik heb goede hoop dat Mad Max: Fury Road de beste spektakelfilm van het jaar gaat worden :+

Neothanos

Avatar

Nog niemand of niets hierover gelezen maar op 01:14 pakt Tony Loki's staff :p (nee, niet op die manier...)

Goov25

Avatar

Wauwww vettt! Wordt weer net zo'n spektakel als deel 1 (maar hopelijk wat donkerder), heb hier echt zin in!

movieboy

Avatar

Misschien ligt het alleen aan mij, maar persoonlijk en in alle eerlijkheid, krijg ik hier geen wow gevoel bij... ik ga hem sowieso zien.

Der zit gewoon geen spark in de trailer...

Ed Crane

Avatar

movieboy "Misschien ligt het alleen aan mij, maar persoonlijk en in alle eerlijkheid, krijg ik hier geen wow gevoel bij... ik ga hem sowieso zien.

Der zit gewoon geen spark in de trailer..."


Mede eens. Het hele Ultron-plotgegeven komt mij enorm oubollig en cliché over en het hele idee dat een (ooit vermeend goede) badguy zijn horde anonieme drones op de Avengers afstuurt, komt mij over als een herhaling van de eerste Avengers-film. Hopelijk zit ik er naast.

movieboy

Avatar

Ed Crane "Mede eens. Het hele Ultron-plotgegeven komt mij enorm oubollig en cliché over en het hele idee dat een (ooit vermeend goede) badguy zijn horde anonieme drones op de Avengers afstuurt, komt mij over als een herhaling van de eerste Avengers-film. Hopelijk zit ik er naast."


Idd lijkt nogal Cliché als je naar de eerste kijkt met loki. Het eerste was leuk om naar te zien, omdat het ook bij wijze van spreken ook een totaal nieuwe ervaring was, door alle avengers naast elkaar te zien. Nu is heb ik het gevoel dat ze dat gewoon gaan blijven herhalen, dezelfde gevoel en op den duur gaat men geen zin meer hebben om de films te zien.

Persoonlijk (en ik ben geen die hard fan of zo iets..) vind ik de DC universe veel spannender en interessanter, tegenover the avengers (marvel). Ik vond Man of Steel een geweldige film (al 3-4 keer gezien), heel veel mensen zullen mijn mening hierover niet leuk vinden, maar dit is zuiver subjectief Smiley face.

Marvel films individueel (buite the avengers) vind ik altijd geweldig om te zien, vooral iron man en thor, hulk. Ik hoop dat dit 2de deel (age of ultron), geen tegenvaller zal worden.

Jan231

Avatar

Ik vind deze trailer helaas niet zo spectaculair. Bij de vorige had ik nog het idee dat er veel vernieuwing in zou zitten, dat heb ik nu minder. Het voelt heel erg als een herhalingsoefening, op basis van deze trailer. Misschien dat het allemaal wel meevalt, ik hoop het. Met name de grappen vind ik erg afgezaagd en de actie valt me wat tegen. Ik vind de Hulk-Hulkbuster scene niet zo heel goed eruit zien, een beetje cartoony. Dat heb ik al beter gezien bij bijv. Transformers. Ik kan er wel mee leven als de film verder maar degelijk is (script etc.). We gaan het zien. Ik hoop nog verrast te worden.

NieuwsFilm

meest populair